Skip to content

Αλλαγή σκυτάλης στην Προεδρεία του ΠΣΣΑΣ μετά από έξι χρόνια

Νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου ανακηρύχθηκε ο Ιωάννης Τοζακίδης (κεντρική φωτό). Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου κατά την διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης. Σε έντονα συγκινησιακό τόνο ο απερχόμενος Πρόεδρος Δημήτρης Γαβαλάκης, έκανε έναν απολογισμό της εξάχρονης θητείας του και ευχαρίστησε όσους στήριξαν το έργο του. 

Ο Ιωάννης Τοζακίδης εξελέγη πρώτος σε ψήφους και με σημαντική μάλιστα πλειοψηφία, περίπου στο 70% ενώ η συμμετοχή στις αρχαιρεσίες ήταν σημαντική, ξεπέρασε τα 100 άτομα και έφτασε περίπου τα 110.  Σύμφωνα με το κατασταστικό του Συνδέσμου, όποιος εκλέγεται πρώτος σε ψήφους και κατείχε προηγουμένως θέση στο Δ.Σ. του Συνδέσμου, εκλέγεται αυτόματα Πρόεδρος.  Ο Ιωάννης Τοζακίδης ήταν μέχρι χθες Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου ενώ ταυτόχρονα κατέχει την ευθύνη της Επιτροπής της GAMA Hellas για το επόμενο έτος.

Με βάση τη σειρά εκλογής επόμενοι ήταν οι κ. κ. Κουφογιώργος, Ρούσσης, Σταυρόπουλος, η κ. Φυτέα, ο κ. Αλεξίου και ο κ. Πετρόχειλος. Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν η κ. Κουκουλιάκου, ο κ. Συγγρός και ο κ. Πετρίδης.

Στο πρώτο μέρος της Συνεδρίασης, όπως κάθε χρόνο, έγινε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της χρονιάς, ο οποίος εγκρίθηκε παμψηφεί μιας και παρουσίασε σημαντικά θετικά οικονομικά αποτελέσματα, ενώ παρουσιάστηκαν και οι δράσεις του Συνδέσμου κατά το έτος που πέρασε.

Ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης

Ο Δημήτρης Γαβαλάκης, που είχε ήδη ζητήσει η υποψηφιότητά του να μην προτιμηθεί για την Προεδρεία, αλλά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Σύνδεσμο απλά ως  αναπληρωματικό, πλέον, μέλος,  αναφέρθηκε στις σημαντικότερες στιγμές και τα πράγματα που ο Σύνδεσμος πέτυχε κατά τη διάρκεια της θητείας του – μεταξύ αυτών σειρά από θετικά αποτελέσματα τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και στον τομέα της επιμόρφωσης, αλλά και της διεκδίκησης θεμάτων για λογαριασμό του Συνδέσμου.

Δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει εκτενώς και επί μακρόν και να αναφερθεί ονομαστικά σε όλους τους ανθρώπους και τα διοικητικά συμβούλια, αλλά και κάθε ομάδα εργασίας που βοήθησε την πορεία του συνδέσμου, μιας και αποδεδειγμένα η βασική φιλοσοφία που κυριάρχησε αυτά τα χρόνια ήταν η ομαδική δουλειά και η συλλογική προσπάθεια.
Ήταν έντονος ο συναισθηματικός χαρακτήρας της ομιλίας όσο και το τελείωμά του με τη συγκινητική αποδοχή από όλα τα μέλη του Συνδέσμου.

Τόσο η γενική συνέλευση όσο και οι εκλογές έγιναν σε ένα εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των συντονιστών με κύριο θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια τα θετικά αποτελέσματα στις εκλογές του Επιμελητηρίου μαζί με τα συγχαρητήρια στους εκλεγέντες, αλλά και τα σημαντικά ζητήματα που πρέπει και ο Σύνδεσμος, με τη βοήθεια του Επιμελητηρίου, να αντιμετωπίσει στο μέλλον.

Προτεραιότητα πήραν το φορολογικό και το ασφαλιστικό, αλλά και τα θέματα αντιμετώπισης κακών πρακτικών εταιρειών σε περιπτώσεις καταγγελιών συμβάσεων και απόδοσης προμηθειών.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *