Skip to content

ΑΧΑ: Κοπή Πίτας για το 2018 στη Διεύθυνση του Τάσου Παυλίδη

Υψηλές επιδόσεις για μία ακόμα χρονιά

Στην πόλη της Δράμας πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας για τη Διεύθυνση της ΑΧΑ με Διευθυντή τον Τάσο Παυλίδη. Σε αυτή συμμετείχαν όλοι οι συνεργάτες της Διεύθυνσης από τα γραφεία της Δράμας, της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, των Σερρών, της Ξάνθης, των Ιωαννίνων και του Βόλου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση του ετήσιου απολογισμού από τον κ. Στάθη Γκίτικα, Επιθεωρητή Πωλήσεων Αποκλειστικού Δικτύου, ο οποίος αναφέρθηκε στις υψηλές επιδόσεις της Διεύθυνσης που την κατατάσσουν στην πρώτη θέση ανάμεσα στις Διευθύνσεις της Εταιρείας τόσο σε Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας, όσο και στις Γενικές Ασφαλίσεις, επιτυγχάνοντας σημαντική αύξηση της παραγωγής.

Ο κ. Τάσος Παυλίδης πήρε στη συνέχεια τον λόγο, καλωσορίζοντας τους συνεργάτες του Βόλου που από τις αρχές του 2018 εντάσσονται πλέον στη Διεύθυνσή του. Ακολούθως αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεχούς προσπάθειας με στόχο τόσο την υποστήριξη των πελατών όσο και στην ανάπτυξη των χαρτοφυλακίων, υπογραμμίζοντας τη σημασία των νέων συνεργατών στην επίτευξη υψηλών παραγωγικών στόχων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ, κ. Ερρίκος Μοάτσος αναφέρθηκε στα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρείας για το 2017. Υπογράμμισε την στήριξη που παρέχει η ΑΧΑ στο Αποκλειστικό Δίκτυο Συνεργατών, επισημαίνοντας τις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής, κ. Νίκος Σακελλαρίου στη συνέχεια έδωσε το στίγμα της αγοράς για το 2018, ανέπτυξε τους στρατηγικούς άξονες της Εταιρείας όσον αφορά στις πωλήσεις και αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή των συνεργατών για την επίτευξη των στόχων.

Στις σύγχρονες υπηρεσίες και στη νέα γενιά προϊόντων, όπως η δυνατότητα άμεσης αποζημίωσης και επισκευής της κατοικίας, στη νέα πολιτική ευνοϊκής αντιμετώπισης των πελατών αλλά και στις καινοτομίες που έρχονται το 2018 αναφέρθηκε ο Διευθυντής Λειτουργιών κ. Λυκούργος Πέτροβας.

Ο Διευθυντής Marketing, Νέων Προϊόντων και Επικοινωνίας, κ. Μπάμπης Αναστασιάδης εστίασε στα νέα βελτιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες της ΑΧΑ για το 2018 και στις πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρει η Εταιρεία στον τομέα της Επικοινωνίας.

O Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής, κ. Ernesto DiGiorgio συνεχάρη τους συνεργάτες για την εξαιρετική απόδοση και συνεργασία και στη συνέχεια έκανε τον απολογισμό των ενεργειών της Διεύθυνσης Πωλήσεων για το προηγούμενο έτος.

Την εκδήλωση έκλεισε ο νέος Διευθυντής Πωλήσεων του Αποκλειστικού Δικτύου, κ. Βασίλης Αντύπας, ο οποίος, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της Διεύθυνσης για τα αποτελέσματα των Πωλήσεων για το 2017. Στη συνέχεια τόνισε πως έχει δομηθεί ένα ισχυρό εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνεργατών και τέλος εστίασε στο πλάνο ανάπτυξης του Δικτύου για το 2018, σε επίπεδο προσέλκυσης νέων συνεργατών και επίτευξης παραγωγικών στόχων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμούς απηύθυναν οι επικεφαλής των ομάδων της Διεύθυνσης κ.κ.: Ελένη Τσίτρα, Σταύρος Κόσσου, Δέσποινα Αλμπανίδου, Χρήστος Μοναστηρίδης, Χρίστος Παπακωνσταντίνου και Απόστολος Φιλίππου, καθώς και οι πρώτοι συνεργάτες σε επίπεδο παραγωγής για το 2017, στη Ζωή και Υγεία κ. Περικλής Τελίδης και στις Γενικές Ασφαλίσεις, κ. Αχιλλέας Μπάτσιος, τέλος ο Επιθεωρητής Πωλήσεων κ. Γιάννης Γεωργίου παρουσίασε τα αποτελέσματα του γραφείου Βόλου για το 2017.

Οι συνεργάτες της ΑΧΑ δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχουν στον πελάτη υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά το επίπεδο της παραγωγής.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *