Skip to content

Βραβεία ασφάλισης: η σεζόν ξεκίνησε για τα καλά!

Εποχή βραβεύσεων και αποτελεσμάτων αυτή εδώ που διανύουμε για τον ασφαλιστικό κλάδο. Ο κλαδικός Τύπος έχει το προνόμιο να παρακολουθεί πολλές από αυτές και να βλέπει πώς χτυπά η καρδιά της κάθε εταιρείας.

Τα μεγέθη μπορεί να διαφέρουν, τα χαρακτηριστικά επίσης, η κουλτούρα ωστόσο, είναι κοινή. Ειδικά ανάμεσα στα εταιρικά δίκτυα. Τις βραδιές των βραβεύσεων η κάθε εταιρεία φορά τον καλύτερό της εαυτό και γιορτάζει όσα με κόπο κατέκτησε. Γκρίνιες, παράπονα και αγωνίες κάνουν όλα στην άκρη και πρωταγωνιστές είναι ο ενθουσιασμός, η υπερηφάνια, η ομαδικότητα. Δεν είναι τυχαίο που καλεσμένοι ομιλητές είναι πάντα άνθρωποι που κατέκτησαν μεγάλα ύψη. Η παρουσία τους, υπογραμμίζει αυτό που υπάρχει πίσω από την κυνική άποψη ότι όλη η κινητοποίηση γίνεται για να “πιαστούν” οι στόχοι και τα κέρδη. Τα «νούμερα» προϋποθέτουν ότι έχεις προσπαθήσει να γίνεις καλύτερος, να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, να συμβάλεις στην πρόοδο όχι μόνο την προσωπική δική σου αλλά και της κοινωνίας στην οποία ζεις. Αυτή η πλευρά του επαγγέλματος είναι πολύ ιδιαίτερη, ίσως οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι να μην συνειδητοποιούν πόσο σημαντικό είναι το ότι δρουν χωρίς “ταβάνι”, μέσα σε ένα πνεύμα πρωταθλητισμού, έχοντας καθημερινά το έναυσμα να γίνονται καλύτεροι και να αναμετρώνται με τα όρια του εαυτού τους – όσοι τουλάχιστον το κάνουν!

Διαβάστε εδώ και εδώ ό,τι έγινε στη διάρκεια του επτάωρου Συνεδρίου της ΝΝ στο Κέντρο Ελληνικός Κόσμος την περασμένη Πέμπτη και εδώ τα αποτελέσματα της Interamerican που ανακοινώθηκαν την ίδια μέρα. Η Metlife βράβευσε το Δίκτυό της την Παρασκευή το βράδυ στον 5ο όροφο του Σταύρος Νιάρχος (διαβάστε εδώ). Η  Εurolife έχει ήδη στείλει τις προσκλήσεις για την ερχόμενη Πέμπτη το μεσημέρι στην οδό Κοραή, ενώ  ήδη από τον περασμένο μήνα  η Interasco, έκανε τον δικό της κορυφαίο απολογισμό (δείτε εδώ και εδώ). Πρώτη από όλες φέτος ξεκίνησε η νέα Ergo Hellas (διαβάστε εδώ!)

Μείνετε συντονισμένοι – το  Underwriter σας μεταφέρει ό,τι δεν αξίζει να χάσετε!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *