Skip to content

ΕΑΕΕ & ΕΑΔΕ: Η κοινή ανακοίνωση για το Μητρώο Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Με την ακόλουθη κοινή τους ανακοίνωσή τους, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη λειτουργία του Μητρώου Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και καλούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να ελέγξουν τα στοιχεία τους:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος και σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, κατέστη δυνατή η δημιουργία από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε) του ιστότοπου http://insuranceregistry.uhc.gr/ που θα είναι διαθέσιμος στο κοινό από 04.01.2018.

Στον ιστότοπο αυτό είναι καταχωρημένοι όλοι οι ενεργοί ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που έχουν εγγραφεί και πιστοποιηθεί από τα κατά τόπους αρμόδια Επιμελητήρια.

Χαιρετίζουμε τη λειτουργία του νέου αυτού ιστότοπου που επιτρέπει σε κάθε πολίτη που συναλλάσσεται με ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να διαπιστώνει με έγκυρο τρόπο ότι συνομιλεί με πιστοποιημένους επαγγελματίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να γίνει ευρέως γνωστή η λειτουργία του.

Καλούνται οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές να ελέγξουν άμεσα τα στοιχεία της προσωπικής τους καταχώρησης στο νέο Μητρώο και σε περίπτωση λάθους να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους αρμόδια Επιμελητήρια εγγραφής τους ενημερώνοντας συγχρόνως και την Κ.Ε.Ε.Ε. (στοιχεία επικοινωνίας: http://insuranceregistry.uhc.gr/Contact).»

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *