Skip to content

Επέκταση συνεργασίας της VDFM με την Interasco

H VDFM Ltd, ως επίσημος αντιπρόσωπος της GT Motive στην Ελλάδα και με βασικό μέτοχο τη Mitchell International, την 1η Απριλίου 2018 επέκτεινε την ήδη πολύ επιτυχημένη συνεργασία της με την INTERASCO ΑΕΓΑ, μία από τις πιο έγκριτες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας. Πλέον, πέρα από τη χρήση της  ηλεκτρονικής πλατφόρμας κοστολόγησης επισκευής οχημάτων GT Estimate που της
παρέχει η VDFM, η INTERASCO ΑΕΓΑ συμφωνήθηκε να χρησιμοποιεί την καινοτόμα πλατφόρμα δημοπρασιών VDFM-AUCTION PARTS, καθώς και να συμμετέχει στην πλατφόρμα δημοπρασιών οικονομικά ασύμφορων επισκευής οχημάτων.

Η INTERASCO ΑΕΓΑ, ύστερα από την επιτυχημένη συνεργασία της με τη VDFM, συνεχίζει να επενδύει στην απόκτηση και εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών, αφού με τη χρήση της πρωτοποριακής VDFM-AUCTION PARTS πλατφόρμας καθιστά τη διαδικασία εύρεσης ανταλλακτικών εύκολη και γρήγορη. Αυτό το «έξυπνο λογισμικό» ενημερώνει πλήρως και με σαφήνεια για όλα τα είδη ανταλλακτικών (used, new και after-market), καθώς και δίνει τη δυνατότητα εύρεσης του ανταλλακτικού μέσα σε διάστημα μίας ημέρας και άμεσης παραλαβής του.

Ταυτόχρονα, η INTERASCO ΑΕΓΑ θα δημοπρατεί οχήματα και στην πλατφόρμα δημοπρασιών οικονομικά ασύμφορων επισκευής οχημάτων.

Η επέκταση της εν λόγω συνεργασίας ήταν αναμενόμενη και για τα δύο μέρη, καθώς η μέχρι τώρα μεταξύ τους συνεργασία, αλλά και ικανοποίηση της INTERASCO ΑΕΓΑ από τις παρεχόμενες υπηρεσίες της VDFM, είναι άριστες.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *