Skip to content

Ευρωπαϊκή Πίστη – Πρωτοπόρος Οργανισμός στην Εταιρική Υπευθυνότητα

Η Ευρωπαϊκή Πίστη κατατάχθηκε ως πρωτοπόρος Οργανισμός, αφοσιωμένος στην εφαρμογή και στην προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας, στην τελετή παρουσίασης των 21 “The Most Sustainable Companies in Greece 2017”.

Η συγκεκριμένη αξιολόγηση προέκυψε από το «Sustainability Performance Directory», τον Επιχειρηματικό Δείκτη Βιώσιμης Ανάπτυξης που έχει διαμορφωθεί με βάση τις προδιαγραφές του Ελληνικού Κώδικα Βιωσιμότητας, κατά τα πρότυπα του αντίστοιχου Γερμανικού Κώδικα και αποτελεί ένα εργαλείο υποστήριξης των επιχειρήσεων στην απάντηση των κανονιστικών πλαισίων δημοσιοποίησης μη χρηματοοικονομικών πληροφοριών και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, κύριος Χρήστος Γεωργακόπουλος (κεντρική φωτό), δήλωσε μεταξύ άλλων: «H Ευρωπαϊκή Πίστη δεσμεύεται για συνεχή και συνεπή εφαρμογή πολιτικών και δράσεων για βιώσιμη ανάπτυξη και εταιρική κοινωνική ευθύνη. Αυτές οι πολιτικές άλλωστε χαρακτηρίζουν την λειτουργία της επί 40 συναπτά έτη. Δεσμεύεται περαιτέρω ότι θα πράττει ό,τι επιβάλλεται για την υιοθέτηση αυτών των πολιτικών από το προσωπικό της των 5500 προσώπων.»

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για την πιο πρόσφατη Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στο www.europaikipisti.gr

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *