Skip to content

“Η επόμενη μέρα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση – Θεσμικές αλλαγές & ανάπτυξη”

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018, το 24ο ετήσιο Ασφαλιστικό Συνέδριο του insuranceforum.gr, στην Θεσσαλονίκη!
*ΤΗΕ ΜΕΤ HOTEL, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ* 15.30 – 21.00

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το πολυαναμενόμενο ασφαλιστικό συνέδριο του insuranceforum.gr στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο the met hotel στις 15.30 με ελεύθερη είσοδο.

Έχουν επηρεάσει οι νομοθετικές αλλαγές την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και πόσο θα την επηρεάσουν ακόμα στο άμεσο μέλλον; Ποιες είναι αυτές οι τεχνολογίες που πρέπει να αναπτύξει και με τις οποίες θα πρέπει να εξοικειωθεί ο επαγγελματίας διαμεσολαβητής σήμερα; Υπάρχουν πλεονεκτήματα και προοπτικές καριέρας για τους νέους που θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή;

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν και θα αναπτυχθούν με πλούσια θεματολογία από τους 9 ομιλητές του συνεδρίου.

Μαζί μας θα βρίσκονται οι κ.κ.

  • Δημήτρης Τσεκούρας, CEO της ARAG SE στην Ελλάδα
  • Εμμανουήλ Κάλλης, CEO D.A.S Hellas
  • Γιώργος Βουτσίνος, Διευθυντής Ανάπτυξης Karavias Underwriting Agency Coverholder at Lloyd’s.
  • Μυρτώ Χαμπάκη, Διεθνή Project Ομίλου & Solvency II ARAG SE.
  • Νίκος Γεωργόπουλος, cyRM, MBA, Cyber Privacy Risks Advisor Cromar Coverholder at Lloyd’s.
  • Ιωάννης Μανίκας, Account Manager GLASSDRIVE
  • Θάνος Κόπτσης, Account executive Infotrust S.A.
  • Γιώργος Χανός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού.
  • Γιώργος Ραλλάκης, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης LearningEvolution.gr

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Insurance Innovation με τίτλο «IDD – Ένας πρακτικός οδηγός για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων». Συγγραφέας του βιβλίου είναι η Μυρτώ Χαμπάκη, Διεθνή Project Ομίλου & Solvency II, ARAG SE Ελλάδος. Χορηγός της έκδοσης είναι η εταιρεία επισκευής κρυστάλλων οχημάτων GLASSDRIVE.

Επίσης, σε συνεργασία με το Finance Club του Πανεπιστημίου Μακεδονία θα υπάρξει θεματικό πάνελ όπου με συντονίστρια την κα Μυρτώ Χαμπάκη θα ένας γόνιμος διάλογος για το κατά πόσο οι νέοι φοιτητές ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Το νέο Συνέδριο του InsuranceForum.gr αποτελεί την ετήσια συνάντηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Βορείου Ελλάδος που παραδοσιακά κάθε χρόνο διοργανώνεται στην Θεσσαλονίκη. Με νέο σχεδιασμό και με νέα επίκαιρη θεματολογία θα αναλυθούν και θα συζητηθούν θέματα που ενδιαφέρουν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Τα θέματα των τριών ενοτήτων θα είναι τα εξής:

  1. Η νέα πραγματικότητα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, θεσμικές αλλαγές και εφαρμογή.
  2. Τεχνολογία και εξελίξεις. Πόσο απαραίτητη είναι για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή;
  3. Νέο αίμα στον ασφαλιστικό κλάδο. Κίνητρα και προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου. Γιατί να ακολουθήσει ένας νέος το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Στο συνέδριο θα παρευρεθούν μέλη του Ε.Ε.Θ, φορείς διαμεσολάβησης και πολλά άλλα σημαντικά στελέχη του κλάδου.

Ο σκοπός της Συνεδρίου είναι διπλός και αποσκοπεί αφενός στην εις βάθος ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών για το μέλλον του επαγγέλματος και αφετέρου στην εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων συμπερασμάτων.

Τα Ασφαλιστικά Συνέδρια του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με την συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρες και χρήσιμες.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που αφορούν το συνέδριο από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου εδώ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *