Skip to content

Senatus Κρήτης: Κοπή πίτας & Βράβευση των Συνεργατών

Σε πολύ όμορφη & ζεστή ατμόσφαιρα έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2018 και οι Βραβεύσεις των Συνεργατών για τις επιδόσεις τους, το 2017. Η εκδήλωση έγινε

Ο κος. Πρωτογεράκης, ο κος. Αθανασάκης, η κα. Κοκοσάλη

στις 6 Ιανουαρίου στο τοπικό κατάστημα της SENATUS Franchise στο Αρκαλοχώρι, όπου παραβρεθήκαν και τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι φορέων και Ασφαλιστικών εταιρειών, ενώ το παρών έδωσαν και οι συνεργάτες της SENATUS από τα καταστήματα Ηρακλείου, Τυμπακίου, Μοιρών, Ρεθύμνου, Χανίων, Ιεράπετρας και Επισκοπής.

Το κατάστημα Franchise της SENATUS που βρίσκεται στο κέντρο του Αρκαλοχωρίου λειτουργεί με πλήρη επιτυχία εδώ και 4 χρόνια, παρέχοντας κυρίως υπηρεσίες Ασφάλισης από 28 Ασφαλιστικές εταιρείες, Κτηματομεσιτικών (πώλησης & ενοικίασης ακινήτων) και Ενέργειας από τους μεγαλύτερους παρόχους ρεύματος στην Ελλάδα. Η SENATUS Αρκαλοχωρίου εξυπηρετεί πάνω από 3.000 πελάτες της περιοχής, με τρόπο υποδειγματικό που επιμελείται η κα. Αντωνάκη Αριάδνη, ικανότατο στέλεχος της SENATUS και υπεύθυνη του καταστήματος. Οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης κ. Μανώλης Αθανασάκης και κα. Ρένα Κοπιδάκη ευχαρίστησαν όλους τους παρευρισκόμενους και ανέλυσαν πως η SENATUS συνεχίζει και προσφέρει συνεχώς νέες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Αρκαλοχωρίου.

Η κα. Χατζηπαναγή, η κα. Κοπιδάκη, η κα. Καπετανάκη

Η κα. Κοπιδάκη ενημέρωσε για την μοναδική ευκαιρία της πλήρους και αποτελεσματικής κάλυψης σε όλους τους τομείς της ιδιωτικής Ασφάλισης, με προγράμματα από 28 Ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και μοναδικά πακέτα Ασφάλισης που διαθέτει η SENATUS. Ο κ. Αθανασάκης απευθυνόμενος σε ολόκληρο το Δήμο Μινώα Πεδιάδας διαβεβαίωσε για τις ευκαιρίες στα ακίνητα της ευρύτερης περιοχής και τις επενδυτικές επιλογές αγοράς & ενοικίασης ακινήτων που η SENATUS διαθέτει σε όλη την Ελλάδα, ενώ διευκρίνισε ότι για την αλλαγή Παρόχου Ρεύματος μπορούν άμεσα οι ενδιαφερόμενοι της περιοχής με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2891029181 να ενημερωθούν για την μείωση έως και 25% του ηλεκτρικού ρεύματος που πληρώνουν.

Στη συνέχεια και σε μια λαμπρή τελετή απονομής δόθηκαν τα βραβεία τα οποία ανέδειξαν και αντάμειψαν και τους κορυφαίους Συνεργάτες για το 2017. Διακρίθηκε ο κ. Πρωτογεράκης Ευάγγελος που έλαβε το 1ο Βραβείο Ηθικής & Επιχειρηματικότητας για το 2017 και η απονομή έγινε από την κα. Κοκοσάλη Μαρίνα της εμπορικής διεύθυνσης Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστικής. Επίσης διακρίθηκε η κα. Χατζηπαναγή Μαρία που έλαβε Τιμητικό Δίπλωμα ως η Πολυτιμότερη υπάλληλος της SENATUS για το 2017 και η απονομή έγινε από την κα. Καπετανάκη Πόπη που εκπροσώπησε την Groupama στην εκδήλωση.

Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι σε παραδοσιακή τοπική ταβέρνα στις Αρχάνες, όπου όλοι μαζί οι Συνεργάτες, σαν μία οικογένεια και σε ένα πολύ θετικό και χαρούμενο κλίμα γιόρτασαν τα θεαματικά αποτελέσματα της SENATUS Franchise για το 2017 και ξεκίνησαν για ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις το 2018.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *