Skip to content

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το webinar του ΠΣΑΣ

Ο Π.Σ.Α.Σ. διοργάνωσε την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017, με μεγάλη επιτυχία ένα ακόμα webinar θεσμικής ενημέρωσης και εκπαίδευσης με ομιλήτρια την καταξιωμένη και μέλος του M.D.R.T, SUNNY LEE από το Los Angeles σε συνεργασία με την επιτροπή επικοινωνίας του M.D.R.T. στην Ελλάδα.

Προηγήθηκε θεσμική ενημέρωση στην οποία ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Σ. Κος Παναγιώτης Λελεδάκης ενημέρωσε σχετικά με όλα τα σημαντικά ζητήματα που ενδιαφέρουν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, στις εξελίξεις των οποίων συμμετέχει ενεργά ο Π.Σ.Α.Σ. Και αυτή τη φορά μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε με τα μέλη μας διαδραστικά, μέσω του συστήματος τηλεδιάσκεψης του Π.Σ.Α.Σ., ακούσαμε τις απορίες και τις ερωτήσεις των μελών μας, απαντήσαμε σε αυτές και καταγράψαμε όσα ζητήματα μας τέθηκαν.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι το webinar παρακολούθησαν με αμείωτο το ενδιαφέρον 500 και άνω ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από όλη την Ελλάδα πολύ απλά, γρήγορα και χωρίς καμία ταλαιπωρία, μέσω σύνδεσης από τον υπολογιστή τους. Όπως πάντα ο Π.Σ.Α.Σ. κάνει ένα ακόμα βήμα δίνοντας την δυνατότητα στα premium μέλη μας να παρακολουθούν όποτε εκείνοι το επιθυμούν τα webinars που έχουμε ήδη διοργανώσει σε επανάληψη, μέσω της νέας πρωτοποριακής e-learning πλατφόρμας μας με ένα απλό click.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του M.D.R.T. στην Ελλάδα, Κος Κυριάκος Χατζηστεφάνου, ο οποίος αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο του MCC M.D.R.T. στην Ελλάδα για το 2017 και ανακοίνωσε την διοργάνωση του M.D.R.T. DAY στην Θεσσαλονίκη στις 19 Ιανουαρίου 2018, με ομιλητές από όλο τον κόσμο, όπως την Αμερική την Νότιο Αφρική, το Ισραήλ κ.α.

Μεγάλη τιμή για τον Π.Σ.Α.Σ. και τα μέλη μας είναι το γεγονός ότι ο Κος Guy Baker πρώην πρόεδρος του M.D.R.T. και βραβευμένος ασφαλιστικός σύμβουλος στους πρώτους 250 στην Αμερική, απηύθυνε χαιρετισμούς προς όλους τους ασφαλιστικούς συμβούλους στην Ελλάδα τα υποψήφια μέλη του M.D.R.T. , καθώς και τα μέλη του M.D.R.T. τονίζοντας, το σημαντικό έργο που επιτελεί το M.D.R.T. παγκόσμια με τα 60.000 περίπου μέλη, για το μοίρασμα των ιδεών και των καλύτερων πρακτικών στο επάγγελμα μας.

Ο Κος Guy Baker, πρώην πρόεδρος του M.D.R.T.

Με μεγάλο ενθουσιασμό παρουσίασε την κεντρική ομιλήτρια του webinar Κα Sunny Lee, η οποία θα είναι και ομιλήτρια , στο M.D.R.T. DAY στην Θεσσαλονίκη στις 19.01.18. Η Κα Sunny Lee 8 χρόνια μέλος του M.D.R.T. και 1 χρόνο C.O.T. αναπτύσσοντας στην ομιλία της το θέμα “Money Monster or Money Master” τόνισε την αξία της υγιούς εκπαίδευσης των παιδιών μας, πάνω στην διαχείριση των χρημάτων τους, για μια οικονομικά σωστή ζωή τους, από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους. Επίσης τόνισε, ότι μεταφέροντας αυτή την γνώση στους πελάτες μας, μπορούμε να βρούμε πεδία συζήτησης μαζί τους για ένα σωστό οικονομικό προγραμματισμό, τον οποίο μπορούμε να μετατρέψουμε σε νέες συνεργασίες, μαζί τους. Έδωσε πραγματικούς τρόπους για το πως θα γίνει αυτή η εκπαίδευση των παιδιών, τονίζοντας επίσης ένα ακόμα σημαντικό σημείο μέσα από αυτή την διαδικασία. Τον ποιοτικό χρόνο που θα μοιραστούμε με τα παιδιά μας και την αξία που αυτό θα δώσει στην οικογένεια μας.

Στιγμιότυπο από την ομιλία της κεντρικής ομιλήτριας του webinar, κας. Sunny Lee, 8 χρόνια μέλος του M.D.R.T. και 1 χρόνο C.O.T.

Κλείνοντας το webinar ο Κος Κάρολος Μαρκουίζος, αντιπρόεδρος του Π.Σ.Α.Σ. και μέλος της επιτροπή επικοινωνίας του M.D.R.T. στην Ελλάδα, συνόψισε τα κυριότερα σημεία της ομιλίας της Κας Sunny Lee και τόνισε τα πολλαπλά οφέλη από την συμμετοχή σε τέτοιες κοινές δραστηριότητες του Π.Σ.Α.Σ. και του M.D.R.T .

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *