Σημαντικές εκδηλώσεις ενημέρωσης των συνεργατών των εταιριών του Ομίλου ERGO στην Ελλάδα

5 Ιανουαρίου 2017

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%b1-2

Από την εκδήλωση της Αθήνας

Δέκα πολύ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποίησε η Διοίκηση της ERGO σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα, για την ενημέρωση των συνεργατών της ERGO Ζημιών, της ΑΤΕ Ασφαλιστικής και της ERGO Ζωής, αναφορικά με το σχεδιασμό και την πορεία του έργου της συνένωσης των τριών εταιριών.

Κεντρική φωτό: Πάνελ Ομιλητών, από αριστερά Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, Γενικός Διευθυντής της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου, Γενικός Διευθυντής της ERGO και Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΑΤΕ Ασφαλιστικής και Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών των εταιριών της ERGO

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών, ο Γενικός Διευθυντής της ERGO και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΤΕ Ασφαλιστικής Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου, ο Γενικός Διευθυντής και μέλος του Δ.Σ. της ΑΤΕ Ασφαλιστικής Ιορδάνης Χατζηιωσήφ και τα διευθυντικά στελέχη Στάθης Τσαούσης, Δημήτρης Σταϊκόπουλος, Στέφανος Στεφανίδης, Τάσος Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπουτσάς και Στέλιος Βουγιουκλίδης, ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για τη μεγάλη σημασία που έχει η επιτυχής ολοκλήρωση του έργου της συνένωσης των τριών εταιριών και ανακοίνωσαν ουσιαστικά κίνητρα, εργαλεία ανάπτυξης και ευέλικτες διαδικασίες, που μεγιστοποιούν το ενδιαφέρον των συνεργατών, υποστηρίζουν την καθημερινότητά τους και βελτιώνουν τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους.

Ο Διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών των εταιριών της ERGO Στάθης Τσαούσης δήλωσε σχετικά: “Τα σημαντικά εργαλεία ανάπτυξης, όπως ο νέος Κανονισμός Πωλήσεων, τα ανταγωνιστικά προϊόντα, το σύγχρονο ηλεκτρονικό περιβάλλον εργασίας καθώς και η υψηλής ποιότητας υποστήριξη και φροντίδα που απολαμβάνουν οι πελάτες και συνεργάτες μας, παρέχουν σημαντικά κίνητρα και δημιουργούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη δημιουργία κερδοφόρας ανάπτυξης και την αύξηση των εισοδημάτων τους”.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Εντυπωσιακή η δυναμική υλοποίησης του σχεδίου “Genesis” για την ανάπτυξη του Δικτύου Πωλήσεων της INTERAMERICAΝ

Προσθήκη 685 νέων ασφαλιστικών συμβούλων το 2016 Η ισορροπημένη, πλουραλιστική διανομή που έχει αναπτύξει η INTERAMERICAN με όλα τα κανάλια...

Close