Skip to content

Στρατηγικές επιβίωσης & επιτυχίας: Δωρεάν webinar από τον ΠΣΑΣ

Πρόκειται για το 7ο δωρεάν  webinar του ΠΣΑΣ με πολυ ενδιαφέρουσα θεματολογία για την υποστήριξη των διαμεσολαβούντων στις προκλητικές αυτές συνθήκες. Θα ακολουθήσει σημαντική ενημέρωση και διάλογος για φλέγοντα θέματα που απασχολούν την διαμεσολάβηση .

Το webinar θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 25 Οκτωβρίου, από τις 14.30  έως τις 16.00.  Εισηγητής είναι ο Dr Άγγελος Ροδαφηνός, Διδάκτορας Ψυχολογίας (Ph.D) του Πανεπιστημίου Wollongong της Αυστραλίας. Με Μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) στην Εφαρμοσμένη  Επιχειρησιακή Ψυχολογία, Ithaca College, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, ο Δρ. Ροδαφηνός από το 1994  έχει συγγράψει και προσφέρει έναν αριθμό σεμιναρίων για μάνατζερ, εργαζόμενους, και διοικητικούς υπάλληλους σε επιχειρήσεις, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και κέντρα υγείας.
http://rodafinos.weebly.com/

Ενδεικτική θεματολογία:

  • Στρατηγικές επιτυχίας σε δύσκολες συνθήκες
  • Η  μέθοδος αποτελεσματικής επίλυσης προβλημάτων ” RO”!
  • Η τέχνη της αλλαγής συνηθειών με στοχο την μέγιστη αποτελεσματικότητα.
  • Αποτελεσματική διαχείριση του stress .
  • Η ζωτικής σημασίας διαχείριση χρόνου και προτεραιοτήτων
  • Επιρροή και πειστικότητα σε εποχές αβεβαιότητας και αμφιβολίας.
  • Μυστικά για την εξυπηρέτηση του πελάτη σε ειδικές συνθήκες.
Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ DR ΡΟΔΑΦΗΝΟΥ

Έχετε δει ποτέ τα άτομα που, ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, φαίνεται να είναι σε θέση να σκέφτονται λογικά, να βάζουν τα πράγματα σε μια προοπτική και να ιεραρχούν τα θέματα τους, να εξετάζουν τις επιλογές τους, να ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά, και να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις, και ακολουθούν αποτελεσματικές δράσεις;

Λοιπόν, αυτό είναι ακριβώς αυτό που βοηθω τους ανθρώπους να κάνουν…

Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΣ Παναγιώτης Λελεδάκης θα παραθέσει συνοπτική ενημέρωση για φλέγοντα θέματα, θα παρουσιάσει το πλάνο δράσεων του ΠΣΑΣ καθώς και σημαντικές εξελίξεις που αφορούν τον Σύνδεσμο.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *