Skip to content

Συνεργασία της Ξηρογιαννόπουλος ΙΚΕ με τα καταστήματα iRepair

Σε νέα συνεργασία με τα καταστήματα iRepair προχώρησε η ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΚΕ – Μεσίτες Ασφαλίσεων & Αντασφαλίσεων για την προώθηση του προγράμματος ασφάλισης κινητών & tablets, το οποίο έχει δημιουργήσει και προωθεί στην ασφαλιστική αγορά σε αποκλειστική συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία GENERALI.

Τo δίκτυο της iRepair αποτελείται από 24 καταστήματα με πανελλαδική κάλυψη, τα οποία εξειδικεύονται στην επισκευή smartphones, tablets, ηλεκτρονικών υπολογιστών & laptops και ειδικά συκευών της Apple.

Η iRepair με το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα ασφάλισης iRepair Plus One Insurance προσφέρει στους πελάτες της ασφαλιστική κάλυψη για ένα έτος, για μια επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ επισκευή / αντικατάσταση της σπασμένης οθόνης των συσκευών iPhone που επισκευάζει.

Με τη δημιουργία και προώθηση του νέου αυτού ασφαλιστικού προγράμματος, οι συνεργαζόμενες εταιρίες αναβαθμίζουν και προσθέτουν αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες τους και προσβλέπουν στην περαιτέρω επωφελή ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *