Το Γραφείο Πωλήσεων Κ. Παναγόπουλου της INTERAMERICAN κοντά στους άπορους των Μελισσίων

22 Δεκεμβρίου 2016

Το Γραφείο Πωλήσεων Αμαρουσίου της INTERAMERICAN, με συντονιστή τον Κώστα Παναγόπουλο, συμμετέχει με ενεργούς εθελοντές όλους τους συνεργάτες και το διοικητικό προσωπικό του στις κοινωνικές πρωτοβουλίες της εταιρείας, υποστηρίζοντας με «Πράξεις Ζωής» και την τοπική κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου ομάδα εκπροσώπων του Γραφείου επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μελισσίων και παρέδωσε τρόφιμα για την σίτιση περίπου 40 οικογενειών που έχει αγκαλιάσει η ενορία.

Παράλληλα, το Γραφείο συμμετείχε και φέτος στην ευρύτερη εκστρατεία της INTERAMERICAN “Κατάθεση Αλληλεγγύης” για την υποστήριξη απόρων και αστέγων με συνεισφορά τροφίμων μακράς διάρκειας, εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ ανέλαβε και αναδοχές παιδιών στο πλαίσιο του προγράμματος της ActionAid, που υποστηρίζει η εταιρεία.

Το Γραφείο Πωλήσεων του Κώστα Παναγόπουλου αποτελεί, εδώ και 22 χρόνια, μία βιώσιμη και υγιή αναπτυσσόμενη μονάδα με εξαιρετικό δυναμικό πωλήσεων που σήμερα αριθμεί 78 ασφαλιστικούς συμβούλους και 2 unit managers, την Κατερίνα Στέφου – Χαΐτογλου και τον Δημήτρη Λιανό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Γραφείο είναι στην πρώτη γραμμή υλοποίησης του σχεδίου ανάπτυξης «Genesis» για το Δίκτυο Πωλήσεων Agency της INTERAMERICAN, έχοντας εντάξει στο δυναμικό του κατά το 2016 συνολικά 45 νέους συνεργάτες.

Φωτογραφία: Ο Κ. Παναγόπουλος, συντονιστής του Γραφείου Πωλήσεων Αμαρουσίου και ο Η. Μάλλιος, διευθυντής πωλήσεων του δικτύου Tied Agency της INTERAMERICAN, με συνεργάτες του Γραφείου κατά την παράδοση των τροφίμων στα Μελίσσια.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η ΕΑΕΕ στηρίζει και φέτος το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων προσφέροντας 4 τόνους τρόφιμα

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευθύνης που πραγματοποιεί, πρόσφερε 4 τόνους τρόφιμα στο Κέντρο...

Close