Skip to content

Έφυγε ένας καθαρόαιμος ευγενής των ασφαλίσεων

Η INTERAMERICAN με θλίψη ανακοινώνει ότι ο Θωμάς Θωμόπουλος, ο εμβληματικός Συντονιστής της “πρώτης γραμμής” του Δικτύου Πωλήσεων από το 1975, όταν ξεκίνησε τη διαδρομή του στην Εταιρεία μας, έως το 2010, όταν αποσύρθηκε, έφυγε από τη ζωή χθες, 17 Μαΐου.

Ο εκλιπών ηγήθηκε του μεγαλύτερου Γραφείου Πωλήσεων σε διάρκεια, παραγωγικότητα και πλήθος Συνεργατών που έχει δημιουργήσει η INTERAMERICAN –ένα Γραφείο μεγαλύτερο από πολλές εταιρείες του ασφαλιστικού κλάδου– και εισήγαγε στο ασφαλιστικό επάγγελμα ανθρώπους που διακρίνονται ιδιαίτερα σήμερα στον στίβο της ιδιωτικής ασφάλισης, με πρώτη την κόρη του Φωτεινή, που παρέλαβε από τα χέρια του και τη σκυτάλη του Γραφείου.

Η Διοίκηση της Εταιρείας εκφράζει τα συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειάς του. Η νεκρώσιμη ακολουθία έχει οριστεί για αύριο, Τρίτη 19 Μαΐου, στις 4:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα) – Λεωφόρος Σοφία Βέμπο (παλαιά Λ. Βουλιαγμένης) & Ιάσονος, 11675, Άνω Γλυφάδα. Η σορός του θα μεταφερθεί στον τόπο της καταγωγής του, στα Σιταράλωνα Αγρινίου, για να τη σκεπάσει  ελαφρά το χώμα της γενέθλιας γης, όπως ο ίδιος το ήθελε.

2 Comments

  1. Avatar

    ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΥΟΔΙΟ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *