Skip to content

Ανάπτυξη της INTERAMERICAN στην περιφέρεια, με νέο γραφείο πωλήσεων στη Δράμα

Ο Φώτης Νικολαΐδης (στο κέντρο) με τους συνεργάτες του. Αριστερά, ο διευθυντής του διοικητικού γραφείου πωλήσεων Θεσσαλονίκης Χρήστος Χρηστίδης και δεξιά, ο διευθυντής δικτύου πωλήσεων agency, Μανώλης Κούτης.

Τη γεωγραφική διασπορά της στην περιφέρεια ενισχύει η INTERAMERICAN. Η εταιρεία, στο πλαίσιο του σχεδίου ανάπτυξης του εταιρικού δικτύου πωλήσεων, ξεκίνησε τη λειτουργία γραφείου στη Δράμα.

(Κεντρική φωτό: Ο Μ. Κούτης και ο Φ. Νικολαΐδης κόβουν την κορδέλα κατά τα εγκαίνια του γραφείου.)

Η επιλογή της Δράμας, όπως και όλων των αστικών κέντρων της περιφέρειας όπου η εταιρεία ανατοποθετείται, έγινε με κριτήρια αξιολόγησης των ασφαλιστικών αναγκών της τοπικής κοινωνίας, αλλά και των στοιχείων που χαρακτηρίζουν την αγορά στην ευρύτερη περιοχή. Προτεραιότητα του τοπικού ενδιαφέροντος της INTERAMERICAN αποτελεί ο τομέας ασφάλισης της υγείας, τον οποίο η εταιρεία έχει συνδέσει με το σχέδιο “Genesis”, που υλοποιεί για την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων Agency και στηρίζεται, παράλληλα, στην εισαγωγή «νέου αίματος» συνεργατών στο δίκτυο.

Το γραφείο πωλήσεων Δράμας αναφέρεται στο διοικητικό γραφείο πωλήσεων Θεσσαλονίκης, που διευθύνει ο Χρήστος Χρηστίδης. Επικεφαλής του νέου γραφείου είναι ο Φώτης Νικολαϊδης, unit manager, με σημαντική εμπειρία πολλών ετών στην πρώτη γραμμή των πωλήσεων της ασφαλιστικής αγοράς, ο οποίος ηγείται μιάς δυναμικής ομάδας 10 συνεργατών – ασφαλιστικών συμβούλων. Όπως υπογράμμισε ο ίδιος, κατά τα εγκαίνια του γραφείου που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, η INTERAMERICAN βασίζεται -ειδικότερα στις ασφαλίσεις υγείας- σε ένα μοναδικό σύστημα και στο δίκτυο 10 ιατρών που συνεργάζονται τοπικά με το εταιρικό δίκτυο υγείας καλύπτοντας τις πιο σημαντικές ειδικότητες, καθώς και 5 συνεργαζομένων διαγνωστικών κέντρων. Ο κ. Νικολαϊδης στοχεύει στην προσέλκυση νέων συνεργατών, βασιζόμενος στο εξαιρετικές συνθήκες σταδιοδρομίας που παρέχει στους συνεργάτες της η εταιρεία και παράλληλα, στη δυναμική ανάπτυξη του πελατολογίου με βάση την ικανοποίηση των ασφαλισμένων και τη δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης μαζί τους.

«Η εταιρεία, με αναγνωρίσιμα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα την υψηλή φερεγγυότητα, την ιστορικά ηγετική θέση της στην αγορά, τη σταθερή υποστήριξη του μητρικού ομίλου ACHMEA, τις πρωτοποριακές και ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει για τη φροντίδα της υγείας και την προστασία της ζωής και της περιουσίας, ανταποκρίνεται απόλυτα στις ασφαλιστικές απαιτήσεις της νέας εποχής» τόνισε κατά την επίσημη έναρξη των εργασιών του γραφείου ο Μανώλης Κούτης, διευθυντής του εταιρικού δικτύου πωλήσεων.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των αρχών και φορέων της τοπικής κοινωνίας, φίλοι και πελάτες, καθώς και διοικητικά στελέχη της INTERAMERICAN.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *