Skip to content

Ανακοίνωση εργαζομένων Εθνικής Ασφαλιστικής- ICAP

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι εργαζόμενοι Εθνικής Ασφαλιστικής με τίτλο «Λέμε όχι γιατί», την οποία μπορείτε να διαβάσετε στη συνέχεια:

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ICAP

ΛΕΜΕ OXI ΓΙΑΤΙ…

Δεν έχουμε δικαίωμα να εκμεταλλευόμαστε την εργασιακή αγωνία των συναδέλφων μέσω icap με γενικές και ανεδαφικές υποσχέσεις, που μόνο σκοπό έχουν τη δημιουργία μίας ομάδας παραταξιακής υποστήριξης και ενίσχυσης δυνάμεων που φθίνουν, όχι μόνο, αριθμητικά αλλά και στη συνείδηση όλων των συναδέλφων.

Δεν έχουμε δικαίωμα να παίζουμε παιχνίδια εξουσίας στην πλάτη συναδέλφων με τους οποίους συνεργαζόμαστε καθημερινά και είναι δίπλα μας, στηρίζοντας την εταιρία μας στο μέτρο που τους αναλογεί και σε πολλές περιπτώσεις το υπερβαίνουν.

Δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε μυστικές συναντήσεις μαζί τους και να δημιουργούμε προσδοκίες χωρίς αντίκρισμα, μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους.

Δεν έχουμε δικαίωμα να τροφοδοτούμε διαδρομίστικες φήμες για καθολική αποκατάσταση μέσω της ένταξης στο προσωπικό της εταιρίας μας .

Η πρόταση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

<<Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές, να αναλάβει πρωτοβουλίες μεταξύ Διοίκησης και Συλλόγου ώστε να καθοριστεί ένα πλαίσιο παραμέτρων, προϋποθέσεων και
χρονικού ορίζοντα για τη σταδιακή ένταξη τους στο προσωπικό της εταιρίας, με ταυτόχρονο αποκλεισμό εισόδου νέων εργαζομένων μέσω icap >>.

Συνάδελφοι,

Οι εργαζόμενοι μέσω icap έχουν πλέον γνώση και εμπειρία και προσφέρουν σημαντικό έργο καθημερινά. Η εταιρία θα πρέπει να επενδύσει και σε αυτούς , υποστηρίζοντας την προοπτική, το μέλλον της και τη διατήρησή της ως ηγέτιδα δύναμη στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

Η
Σ.Ε

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *