Skip to content

Ανανεωμένο πρόγραμμα ασφάλισης οχημάτων από τη Δύναμις

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της,  την παροχή μεγαλύτερης κάλυψης στους ασφαλισμένους και τη διαμόρφωση ακόμη πιο ανταγωνιστικών πακέτων ασφάλισης, προχώρησε στον εμπλουτισμό του βασικού προγράμματος ασφάλισης οχημάτων, MyDynamis Plus.

Οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν αφορούν τόσο στις καλύψεις όσο και στα ασφάλιστρα, προσφέρουν ευελιξία στη διαμόρφωση του ασφαλιστικού πακέτου και παρέχουν ιδιαίτερα ανταγωνιστική σχέση τιμής-καλύψεων.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται η παροχή προαιρετικών εκπτώσεων στα ασφάλιστρα, ενώ διπλασιάζονται τα όρια ασφάλισης στην κάλυψη  Προσωπικού Ατυχήματος με το κεφάλαιο να διαμορφώνεται έως και 15.000€, χωρίς μεταβολή του υφιστάμενου ασφαλίστρου.

Οι χρήσιμες καλύψεις Απώλειας Κλειδιών και Απώλειας Εγγράφων ενσωματώνονται στο βασικό πακέτο, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το MyDynamis Plus.

To ανανεωμένο πρόγραμμα ασφάλισης οχημάτων της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική είναι διαθέσιμο από τη Δευτέρα 4/9/2017.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων της ΔΥΝΑΜΙΣ θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.dynamis.gr, όπου συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα μπορείτε να λάβετε στο e-mail σας ηλεκτρονικά την τιμολόγηση του προγράμματος που σας ενδιαφέρει.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *