Skip to content

Ασφάλιση DRONE – Νέο προϊόν για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές

Με ιδιαίτερη επιτυχία έγινε στις 25 & 26 Νοεμβρίου η Διημερίδα της Σχολής Τοπογράφων Μηχανικών ΕΜΠ με θέμα: “Μη Επανδρωμένα Εναέρια Συστήματα (γνωστά ως Drones) στον τομέα της Χαρτογράφησης. Ο σύγχρονος τρόπος αποτύπωσης, καταγραφής και τεκμηρίωσης”

Η “ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΑΕ – Insurance Brokers, Ανταποκριτές Lloyd’s”, συμμετείχε ως Χορηγός και στο πλαίσιο των ομιλιών ο κ. Γιώργος Κουτίνας παρουσίασε το θέμα: “Ασφαλιστική κάλυψη κινδύνων & ευθυνών από τη χρήση των Drones” το οποίο κέντρισε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.

Σημειώνεται πως η Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης από τη χρήση Drone θα είναι υποχρεωτική από 1/1/2017 και η ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΑΕ, προσφέρει ήδη την πλέον αξιόπιστη και οικονομική λύση Lloyd’s (www.drones-insurance.gr).

1 Comment

  1. Avatar

    Είναι μια μικρή αλλά ανερχόμενη εξειδικευμένη αγορά που παρουσιάζει ενδιαφέρον για τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.
    Διευκρινίζεται πως η απαίτηση του θεσμικού πλαισίου (Κανονισμός της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας – ΥΠΑ) είναι για υποχρεωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης με όρια κάλυψης 1,000,000€ για σωματικές βλάβες και 150,000€ για υλικές ζημιές Τρίτων. Η εν λόγω ασφάλιση απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες και όχι σε ερασιτέχνες χρήστες των drones.
    Η συγκεκριμένη ασφαλιστική δεν είναι του Κλάδου Γενικής Αστικής Ευθύνης ή Αυτοκινήτων αλλά του Κλάδου Αεροπορικών Κινδύνων (Aviation Liability). Στη βάση αυτή, χρειάζεται σοβαρή προσέγγιση από επαγγελματίες Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.
    H “ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΑΕ, Μεσίτες Ασφαλίσεων, Ανταποκριτές Lloyd’s” έχοντας συστηματικά μελετήσει το όλο θέμα προσφέρει, σε συνεργασία με Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, την πλέον αξιόπιστη και οικονομική λύση με Ασφαλιστήριο Lloyd’s (www.drones-insurance.gr).


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *