Skip to content

Πάθος & Έμπνευση στο Μουσείο Μπενάκη

Σε άλλα ευχάριστα νέα, το δίδυμο Gama Hellas – ΠΣΣΑΣ διοργανώνουν και φέτος  την καθιερωμένη, απ’ ότι φαίνεται πλέον, εκπαιδευτική τους ημερίδα με εκλεκτούς όπως πάντα προσκεκλημένους, σούπερ – επιτυχημένους ασφαλιστές – μέλη του διεθνού οργανισμού της GAMA.

Από τη Χριστίνα Μωράκη

Λέμε “σούπερ-επιτυχημένοι”, δίπλα σε αυτό όμως θα πρέπει να προσθέσουμε και το “εξαιρετικά προσγειωμένοι”, παρ’ όλα τα έσοδα των αρκετών… μηδενικών κάθε χρόνο στο λογαριασμό τους, παραδειγματικά ανοιχτοί και θαρραλέοι απέναντι στο καινούργιο, έτοιμοι να παλέψουν λες και είναι η πρώτη τους μέρα, ενός όλοι μετρούν….πάνω απο δεκαετία στη δουλειά. πάντα ενημερωμένοι για τα όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν διεθνώς στην ασφαλιστική αγορά και στην κοινωνία ολόκληρη,  Ο ένας εκ των δύο είναι και παλαιότερος επισκέπτης – είχε μιλήσει σε ημερίδα που είχε διοργανώσει η International Life για τους Διευθυντές της τον περασμένο χειμώνα στο Domotel Kastri, με πρωτοβουλία, τότε, του Διευθυντή Εκπαίδευσης της εταιρείας Κλέαρχου Πεφάνιου.

Και που τα διαπιστώσαμε ολα αυτά;

Από την περυσινή εκδήλωση Gama Hellas - ΠΣΣΑΣ στο Ευγενίδειο Ίδρυμα
Από την περυσινή εκδήλωση Gama Hellas – ΠΣΣΑΣ στο Ευγενίδειο Ίδρυμα

Εκτός των προηγούμενων εκδηλώσεων από τους Gama Hellas – ΠΣΣΑΣ (για όσους ενδιαφέρονται ακολουθούν λινκ στο τέλος του κειμένου), το Underwriter είχε τη χαρά να παρευρεθεί και να γνωρίσει και από κοντά τον ένα από τους δύο φετινους ομιλητές, ένα μεγάλο αστέρι των ασφαλειών αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ, τον κ. Εντ Ντοϊτσλάντερ(CEO-North Star Resource Group).

Το ειλικρινές πάθος, η προσοχή και πάνω απ’ όλα ο σεβασμός και η ευγνωμοσύνη με τα οποία αντιμετωπίζουν το επάγγελμα και την καριέρα τους, αλλά και κάθε πρόσκληση να μιλήσουν για αυτό, και ο συγκεκριμένος αλλά και όλα τα μέλη αυτών των οργανισμών (Gama, της Limra, του MDRT) που έρχονται χρόνια τώρα στην Ελλάδα, είναι πραγματικά εντυπωσιακός – όχι βεβαίως ότι δεν ισχύει το ίδιο και για Στελέχη της ελληνικής αγοράς.

Σε κάθε περίπτωση, οι ομιλητές της Gama, και ο συγκεκριμένος αλλά και άλλοι που είχαμε τη χαρά να ακούσουμε τα τελευταία τρία χρόνια που γίνονται αυτά τα σεμινάρια, πραγματικά “τα δίνουν όλα” στη σκηνή, για όποιον βεβαίως έχει την διάθεση να τους ακούσει και να τους προσέξει.

Είναι πολύτιμη η θεωρητική και πρακτική γνώση που σίγουρα θα αποκομίσουν όσοι καταφέρουν να βρεθούν στις 17 & 18 Φεβρουαρίου 2017 στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς – εκτός από τον προαναφερόμενο, βασικός εισηγητής θα είναι και ο Καλιφορνέζος Kέλυ Κίντγουελ (CEO Pacific Advisors “Εταιρεία Οικονομικής Οργάνωσης & Οργάνωσης Περιουσίας” όπως γράφει στην ιστοσελίδα της).

Ο Κέλυ Κίντγουελ μπήκε στο χώρο το 1987, άνοιξε το δικό του, μικρό γραφείο το 1993 και σήμερα έχει φτάσει να έχει 200 αποκλειστικούς Συμβούλους ενώ παράλληλα συνεργάζεται με περίπου 3000 μεσίτες. Είναι στο ΔΣ της Gama International και η εταιρεία του, ανάμεσα στις 250 μεγαλύτερες εταιρείες – μέλη του οργανισμού παγκοσμίως. 

Η North Star, στην οποία ο 45χρονος Εντ Ντοϊτσλάντερ εργάζεται από το 1993 και ανέλαβε τα ηνία ένα χρόνο πριν, έχει 6 δις δολάρια υπό διαχείριση και σύμφωνα με την Gama είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη ιδιωτική εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της αγοράς! Ο Εντ θεωρείται πραγματική αυθεντία σε θέματα στρατολόγησης, εκπαίδευσης και εποπτείας στις ΗΠΑ – από 27 ετών εργάζεται ως Σύμβουλος για όλες τις μεγάλες και πολυεθνικές εταιρείες ενώ ως ομιλητής έχει προσκληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει και τον τίτλο του νεότερου Πρόεδρου (θητεία 2007/8) στα 50+ χρόνια ιστορίας της Gama.

Στο συνέδριο θα παραστεί και θα δώσει σύντομη ομιλία και η CEO της Gama, η κυρία Μπόνυ Γκούντσμαν.

Το συνέδριο θα είναι διήμερο γιατί για πρώτη φορά θα περιλαμβάνει ένα εκπαιδευτικό εργαστήρι για την στρατολόγηση, στα πρότυπα αυτών που γίνονται σε ανάλογες εκδηλώσεις του εξωτερικού.

Εκτός από τη στρατολόγηση, επίκεντρο του Συνεδρίου θα είναι, τι άλλο, οι νέες τάσεις και προκλήσεις στην ταχέως εξελισσόμενη ασφαλιστική αγορά του σήμερα και του αύριο – τίτλος του Συνεδρίου: Facing the challenge” ή αλλιώς “Αντιμέτωποι με την Πρόκληση”.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον!

Διαβάστε παρακάτω για προηγούμενες εκδηλώσεις των Gama Hellas – ΠΣΣΑΣ:

Quincy M. Crawford: Ο Μάνατζερ που δημιούργησε “Σχολή”

Ημερίδα έμπνευσης και αλληλεγγύης για τους Συντονιστές

Μια ημερίδα για Ηγέτες, από την GAMA Hellas

Εκδήλωση που κανείς σοβαρός μάνατζερ/επικεφαλής δεν πρέπει να χάσει

250 άτομα στην ημερίδα ΠΣΣΑΣ – Gama Hellas

Μάθετε όλα όσα χρειάζεται για την Gama εδώ:

Κλέαρχος Πεφάνιος: “Όλα ξεκινούν από εμάς” (σ.σ. Συντονιστές)

Κεντρική φωτό: Το Board της Gama Hellas μαζί με τους ομιλητές της περυσινής εκδήλωσης. Απο αριστερά, Δημήτρης Γαβαλάκης, Μπένυ Γκουντσμαν, Κλέαρχος Πεφάνιος, Μικυ Ρούνεϋ, Εβίτα Λαμπαδιάρη, Θανάσης Κατσιγιάννης, Ιωάννης Τοζακίδης (Πρόεδρος).

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *