Skip to content

ΑΤΕ Ασφαλιστική: Με Μεγάλη Επιτυχία Ολοκληρώθηκε η Ημερίδα Πωλήσεων της Ιεραρχίας του Εταιρικού Δικτύου

Έμφαση στην ανάπτυξη των εργασιών δόθηκε στην Ημερίδα Πωλήσεων του Εταιρικού Δικτύου της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, αξιοποιώντας τα νέα προγράμματα και υπηρεσίες.
Σε ένα εξαιρετικό κλίμα αμοιβαιότητας, οι επικεφαλής των Γραφείων Πωλήσεων της ΑΤΕ Ασφαλιστικής είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τη Διοίκηση, το Διευθυντή Πωλήσεων του Εταιρικού Δικτύου, καθώς και από κορυφαία στελέχη της Εταιρείας, για:

• την πολιτική πρόσθετων κινήτρων αναφορικά με την πρόσκτηση νέων εργασιών και τη στήριξη των νέων συνεργατών,
• την ανάλυση της στρατηγικής ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου ανά ασφαλιστικό Κλάδο,
• τα νέα ασφαλιστικά προγράμματα και υπηρεσίες, καθώς και για
• τα οικονομικά αποτελέσματα του α’ εξαμήνου 2015 και την έγκαιρη προετοιμασία για την εναρμόνιση της Εταιρείας με τη νέα Οδηγία Φερεγγυότητα II.

Στο χαιρετισμό του κατά την έναρξη της Ημερίδας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κος I. Χατζηιωσήφ, δήλωσε: «Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική περίοδο, η ΑΤΕ Ασφαλιστική παραμένει σταθερά προσηλωμένη στη στρατηγική λειτουργικής κερδοφορίας και καλού αποτελέσματος βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τους δείκτες φερεγγυότητας. Στα πλαίσια του σχεδιασμού της Εταιρείας για στοχευμένη και ποιοτική ανάπτυξη ειδικά στον Κλάδο Ζωής και Υγείας, καθιστά το Εταιρικό Δίκτυο βασικό πυλώνα στην πρόσκτηση νέων εργασιών. Έτσι, τα νέα προγράμματα ασφάλισης, οι νέες υπηρεσίες, καθώς και τα κίνητρα αμοιβών και επιβράβευσης, αποδεικνύουν την απόφαση μας να στηρίξουμε ολοκληρωμένα και ουσιαστικά κάθε προσπάθεια για ποιοτικό αποτέλεσμα. Με συστατικά επιτυχίας την εξειδικευμένη γνώση, την εμπειρία και την εξωστρέφεια, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να επιτύχουμε τους επιχειρηματικούς μας στόχους και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της υφιστάμενης και δυνητικής πελατείας μας, με το ανθρώπινο πρόσωπο που χαρακτηρίζει την ΑΤΕ Ασφαλιστική».

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής και Υγείας κ. Δ. Krumbholz παρουσίασε το νέο σχεδιασμό της Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΤΕ Ασφαλιστική: Ό,τι καλύτερο για την Υγεία σας», που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αφορά τόσο στις ατομικές, όσο και στις ομαδικές ασφαλίσεις. Στόχος του νέου σχεδιασμού είναι η άμεση και συνεχής πρόσβαση των ασφαλισμένων σε σύγχρονα ασφαλιστικά προγράμματα και υπηρεσίες υψηλής αντιλαμβανόμενες αξίας. Αντίστοιχα, οι νέες συνεργασίες με Παρόχους Υπηρεσιών Υγείας, τα προνόμια για τους πελάτες και η υιοθέτηση νέων διαδικασιών για την καλύτερη υποστήριξη των εργασιών από τον Κλάδο, δημιουργούν σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές για την ΑΤΕ Ασφαλιστική.

Στη συνέχεια, ο Σύμβουλος Διοίκησης και Marketing κ. Μ. Ζόρλας παρουσίασε τo νέο πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής φροντίδας «Προστασία Υγείας» που υποστηρίζεται από άμεση έκδοση και εκτύπωση συμβολαίου μέσω του portal της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, απευθύνεται σε όλους, χωρίς όριο ηλικίας ή προασφαλιστικό έλεγχο και διακρίνεται για την πληρότητα των καλύψεων, την ευελιξία και την ανταγωνιστική του τιμή.

Αναφορικά με τις Ασφαλίσεις Κατά Ζημιών, ο κ. Α. Γιαννακόπουλος Διευθυντής του Κλάδου Ασφάλισης Οχημάτων παρουσίασε τη νέα καινοτόμο υπηρεσία ψηφιακής αποστολής δικαιολογητικών και λοιπών εντύπων, που είναι διαθέσιμη στο portal της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, καθώς και λοιπά διαχειριστικά και ασφαλιστικά θέματα.

Ακολούθησε η παρουσίαση του νέου Προγράμματος Κλάδου Πυρός «Δυναμική Επιχείρηση» καθώς και των βελτιώσεων λοιπών προγραμμάτων, από το Διευθυντή του Κλάδου κ. Ν. Κοντοβουνήσιο.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων του Εταιρικού Δικτύου κος Ι. Παπουτσάς, που είχε την ευθύνη διοργάνωσης της ημερίδας, τόνισε την ανάγκη συντονισμένης ενεργοποίησης όλων, με στόχο την ανάδειξη των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της ΑΤΕ Ασφαλιστικής και της επίτευξη των επιθυμητών ποσοτικών και ποιοτικών στόχων. Παράλληλα, υπογράμμισε τις δυνατότητες διεύρυνσης των εργασιών που αφορούν στις ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας και σχετίζονται με τον Πρώτο Πυλώνα Ασφάλισης. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει:
• Τον απολογισμό εργασιών του Δικτύου για το 8μηνο του 2015, ανά βαθμίδα ιεραρχίας και Γραφείο Πώλησης, τόσο σε νέες εργασίες όσο και στο σύνολο της παραγωγής σε Ασφαλίσεις Ζωής και Ασφαλίσεις Ζημιών.
• Τη νέα πολιτική της ΑΤΕ Ασφαλιστικής σε θέματα Στρατολόγησης, καθώς και τα σημαντικά κίνητρα στήριξης των νέων Συνεργατών.
• Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Γ’ 4μήνου, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει και αφορά στην προώθηση των συνταξιοδοτικών προγραμμάτων, αλλά και στην πιστοποίηση των Νέων Ασφαλιστικών Συμβούλων.
• Το νέο έκτακτο Διαγωνισμό Πωλήσεων για το τελευταίο 4μηνο του 2015, με προορισμό τη Βαρσοβία.

Η Ημερίδα επιβεβαίωσε το εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας και αμοιβαιότητας ανάμεσα στην ΑΤΕ Ασφαλιστική και το Εταιρικό της Δίκτυο, αναδεικνύοντας ως κύριο στόχο για το τελευταίο 4μηνο του 2015, την εντατικοποίηση της προσπάθειας ανάπτυξης των εργασιών σε όλους τους Κλάδους Ασφάλισης με έμφαση στην ποιότητα και το καλό αποτέλεσμα.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *