Skip to content

Δωρεάν κουπόνια διαφήμισης στο Google αξίας 75€ από το «Underwriter»

Πρόκειται για πρώτης τάξεως ευκαιρία κάθε Διαμεσολαβητής ή Γραφείο που έχει ήδη μια ιστοσελίδα, να δοκιμάσει τη διαφήμιση στο Google.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να διαφημιστείτε σε λέξεις που αναζητούν οι πελάτες στην μηχανή αναζήτησης Google.gr, όπως “Ασφάλιση υγείας”, “Ασφαλιστικός σύμβουλος”, “Ασφάλιση ζωής”, “Ασφάλιση αυτοκινήτου”, “Ασφάλιση σκαφών”, κτλ.

Τα 75€ δωρεάν διαφήμισης θα προβάλουν την ιστοσελίδα σας σε περίπου 1.000 εν δυνάμει πελάτες. Εάν η διαφήμιση “δουλέψει” για εσάς, μπορείτε να την συνεχίσετε, βάζοντας στα μηνιαία έξοδα του γραφείου σας ένα ποσό που θα αφορά τη διαφήμισή σας μέσω Internet. Το ποσό αυτό θα το καθορίσετε εσείς. Άλλωστε η χρέωση για τη διαφήμιση στο Google γίνεται ανά κλικ. Δηλαδή, για κάθε κλικ που παίρνετε στη διαφήμισή σας από έναν υποψήφιο πελάτη χρεώνεστε 0,10€. Το κόστος του κλικ καθορίζεται από τον ανταγωνισμό της λέξης στην οποία στοχεύετε.

Για παράδειγμα, θα σας συμβουλεύαμε να αποφύγετε τις λέξεις γύρω από την ασφάλιση αυτοκινήτου, καθώς εκεί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, το ίδιο και το κόστος διαφήμισης. Μπορεί να κοστίζει άνω των 3,00€ το κάθε κλικ. Αντίθετα στη λέξη “Ασφαλιστής Αθήνα” το κόστος είναι πολύ μικρότερο, πχ 0,10-0,15€/κλικ.

Είναι μια ευκαιρία να πειραματιστείτε και να μάθετε πως δουλεύει αυτό το εναλλακτικό κανάλι εξεύρεσης πελατών.

Πρακτικά, όσοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι ή γραφεία έχετε ιστοσελίδα -όπως και εάν είναι αυτή: παλιά, νέα, άσχημη, όμορφη- και δεν έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα τη διαφήμιση στο Google, αυτή είναι η ευκαιρία.

Οι προϋποθέσεις για να αποκτήσετε το κουπόνι είναι δύο:

1. Να μην έχετε ήδη διαφημίσει την ιστοσελίδα σας στο Google

2. Να πληρώσετε στην Google το ποσό των 25€ (και έτσι το τελικό διαθέσιμο ποσό για διαφήμιση θα διαμορφωθεί στα 100€).

Στείλτε μας e-mail στο hello@underwriter.gr και ζητήστε το κουπόνι σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα κουπόνια ισχύουν μέχρι τις 30 Ιουνίου.

1 Comment


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *