Skip to content

Εβδομάδα Υπευθυνότητας & Αλληλεγγύης από την ΑΧΑ

Η ΑΧΑ Ελλάδος εκπαιδεύει και ενημερώνει τους ανθρώπους της

Με στόχο την πρόληψη και την εκπαίδευση για τη μείωση των κινδύνων και με μια διαφορετική δράση κάθε μέρα, η ΑΧΑ Ελλάδος υλοποιεί με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο την παγκόσμια εβδομάδα κοινωνικής υπευθυνότητας του Ομίλου.

Με μήνυμα «Ενώνουμε δυνάμεις, ζούμε καλύτερα», για έβδομη συνεχόμενη χρονιά 166.000 εργαζόμενοι σε 64 χώρες όπου βρίσκεται ο Όμιλος συμμετέχουν στην ετήσια Εβδομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Στόχος της “Εβδομάδας” είναι να ενισχύει συνεχώς τη γνώση και την εξειδίκευση των ανθρώπων της, ώστε να αποτελούν πρεσβευτές μιας καλύτερης ζωής προς τους οικείους, τους πελάτες και το σύνολο της κοινωνίας. Έτσι, οι εργαζόμενοι της ΑΧΑ Ελλάδος, με σειρά εκδηλώσεων που ήδη ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη 6 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή 9 Ιουνίου, θα έχουν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να ενημερωθούν σε βάθος για θέματα υγείας, οδικής ασφάλειας και φυσικών καταστροφών. Συγκεκριμένα:

  • Τρίτη 6 Ιουνίου – Επίσημη έναρξη της Εβδομάδας: Ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου, πρεσβευτής της βραβευμένης εκστρατείας “AseTisVlakeies” που υλοποίησε η ΑΧΑ το 2016, υπενθυμίζει με το δικό του μοναδικό τρόπο τις μικρές και μεγάλες βλακείες που κάνουμε όλοι καθημερινά, καθώς και τρόπους για να τις αποφεύγουμε. (asetisvlakeies.gr)
  • Τρίτη 6 Ιουνίου – Πέμπτη 8 Ιουνίου, Βιωματική εκπαίδευση στην οδική ασφάλεια: Ο εξοπλισμός προσομοιωτών του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» έχει τοποθετηθεί στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας, ώστε οι εργαζόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης.
  • Τετάρτη 7 Ιουνίου – Πρόληψη Φυσικών Καταστροφών: Ο Δρ. Ράλλης Κουρκουλής, Διευθυντής του τομέα Προσομοίωσης Συστημάτων Εδάφους – Ανωδομής, Εργαστήριο Εδαφομηχανικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, θα πραγματοποιήσει συζήτηση με τους ανθρώπους της ΑΧΑ, εμβαθύνοντας σε θέματα κινδύνων που προκύπτουν από φυσικές καταστροφές.
  • Πέμπτη 8 Ιουνίου – Πρόληψη της Υγείας μέσω εξετάσεων και checkup: Ο Δρ. Στέργιος Τασιόπουλος, Παθολόγος, Αναπληρωτής Διευθυντής Α’ Παθολογικής Κλινικής του Ομίλου «Υγεία» θα πραγματοποιήσει παρουσίαση σχετικά με τις ασθένειες που μπορούν να προλαμβάνονται μέσω εξετάσεων πρόληψης και
  • Παρασκευή 9 Ιουνίου – AXA Business Day: Για 3η συνεχή χρονιά η ΑΧΑ φιλοξενεί στα κεντρικά της γραφεία 40 φοιτητές από πανεπιστήμια όλης της Ελλάδας. Στη διάρκεια της ημέρας οι φοιτητές θα συνομιλήσουν με στελέχη της Εταιρείας προκειμένου να ενημερωθούν για τον κλάδο των ασφαλίσεων, την Εταιρεία και τις προοπτικές εξέλιξης που μπορεί να έχουν.

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας, οι άνθρωποι του Ομίλου παγκοσμίως θα επιλέξουν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας μία νεοφυή εταιρεία που έχει ως αποστολή να «βοηθά τους ανθρώπους να ζουν καλύτερα». Η εταιρεία αυτή θα λάβει χρηματοδότηση από τον Όμιλο και καθοδήγηση από ανώτατα στελέχη της ΑΧΑ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *