Skip to content

Εγκαίνια του νέου υποκαταστήματος της Ορίζων Ασφαλιστικής στη Λάρισα

Στις 11 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους ξεκίνησε η λειτουργία του πρώτου διοικητικού υποκαταστήματος της Ορίζων Ασφαλιστικής στην περιοχή της Λάρισας, γεγονός που σηματοδοτεί την απαρχή της γεωγραφικής επέκτασης του δικτύου της εταιρείας στην επικράτεια. Η παραπάνω ενέργεια αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδίου της ΟΡΙΖΩΝ με στόχο την ενίσχυση του δικτύου συνεργατών, την ποιοτική γεωγραφική διασπορά των εργασιών της στην ελληνική περιφέρεια και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση της τοπικής κοινωνίας.

Η επιλογή της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα της Λάρισας ως πρώτος σταθμός επέκτασης του δικτύου της ΟΡΙΖΩΝ, έγινε με γνώμονα την άμεση, άρτια και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση τόσο των υφιστάμενων όσο και των νέων συνεργατών της, καθώς και την κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων ασφαλιστικών αναγκών της περιοχής.

Ο Διευθυντής του διοικητικού υποκαταστήματος, κύριος Άρης Καλύβας, καταξιωμένο στέλεχος στον κλάδο, με πολυετή εμπειρία σε θέματα ασφάλισης και με βαθειά γνώση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας θα διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του, ενώ παράλληλα θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το δίκτυο συνεργατών της ΟΡΙΖΩΝ εξασφαλίζοντας το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών και την κοινή πορεία πλεύσης σε στρατηγικά ζητήματα.

Στα εγκαίνια του νέου υποκαταστήματος, παρευρέθηκαν ο Εκτελεστικός Σύμβουλος Διοίκησης Χρήστος Αχής και ο Κωνσταντίνος Αχής, Τεχνικός Διευθυντής της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής. Το υποκατάστημα βρίσκεται στην οδό Παπακυριαζή 31-33 στην πόλη της Λάρισας.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *