Skip to content

Εθνική Ασφαλιστική: Μηνιαίες συναντήσεις Επιθεώρησης Καραθάνου

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι μηνιαίες συναντήσεις ασφαλιστικών συμβούλων στη Γραμματεία της Διεύθυνσης Γραφείων του Γ. Αναστασίου, της Επιθεώρησης  Βασίλη Καραθάνου, στη Τσιμισκή 27, στις 6/7  στη Θεσσαλονίκη και στο ζεστό χώρο του ανακαινισμένου Galaxy Hotel της Καβάλας στις 8/7. Μιλήσαμε για θέματα πωλησιακά, προσωπικής ανάπτυξης, για την αγορά των γυναικών, εστίαση στα λάθη που συνήθως γίνονται και μας πηγαίνουν πίσω ενώ ξεχωριστό κομμάτι αφιερώθηκε στο νέο καταπληκτικό πρόγραμμα πυρός «Full Home». Εκτενής αναφορά έγινε και στις νέες αναβαθμισμένες αιτήσεις ζωής με λεπτομερή επεξήγηση σε θέματα ιατρικού περιεχομένου που πρέπει να έχει υπόψη του ο σύγχρονος ασφαλιστικός σύμβουλος.

Ο κ. Αναστασίου μαζί με τους managers κ. Δρένο και κ. Κόλτσο και την υπεύθυνη Γραφείου Καβάλας  κα. Δερμεντζίδου, έδωσαν συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να καλύψουν στους στόχους Ιουλίου αλλά και του α’ εξαμήνου του 2016.

Η συνάντηση έκλεισε  με το δυνατό διαδραστικό θέμα «Εγώ και ο εαυτός μου» που παρουσίασε ο  προσκεκλημένος της εκδήλωσης, κύριος Χαράλαμπος Μιχαηλίδης, Σύμβουλος Ακαδημαϊκής & Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στο New York College της Θεσσαλονίκης και Ιδρυτή του Restoring in Greece.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *