Skip to content

Εθνική Ασφαλιστική: Ταξίδι στην Κούβα

Με ένα μαγευτικό ταξίδι στην μακρινή κι εξωτική Κούβα, η ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική επιβράβευσε τους συνεργάτες της που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στον καθιερωμένο ετήσιο διαγωνισμό πωλήσεων.

Χώρα των αντιθέσεων, το νησί του Φιντέλ Κάστρο και του Τσε Γκεβάρα, επιφύλαξε για την ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής πολλές εκπλήξεις και προκλήσεις, που όχι μόνον κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων, αλλά και ενέτειναν την σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά και των επικεφαλής των πωλήσεων κ.κ. Γιώργου Ζαφείρη, Γενικού Διευθυντή, Νίκου Στρατηγάκη, Διευθυντή Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου και Κώστα Κουγιουμουτζή, Διευθυντή Υποστήριξης Πωλήσεων.

Το οδοιπορικό ξεκίνησε από την Αβάνα, την εκπληκτικής ομορφιάς πρωτεύουσα, με τα υπέροχα κτήρια που την ανάγουν σε σύμβολο της δυτικής αρχιτεκτονικής για την περίοδο από το 1860 έως και το 1960: ισπανικά αποικιακά παλάτια, επαύλεις της Belle Epoque, βίλλες χτισμένες από τους διασημότερους μαφιόζους και πολυκατοικίες εμπνευσμένες από την αρχιτεκτονική σχολή του Le Corbusier, το αυστηρό μοναστήρι του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, δίπλα του η ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Νικολάου και λίγο πιο κάτω, η ρωσική εκκλησία. Όλη η πρωτεύουσα, μνημείο της UNESCO, βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση, ολοκληρώνονται σταδιακά τα έργα ανακαίνισης των κτηρίων, αρχής γενομένης από την Placa Vieja, την παλιά πλατεία και η μαγεία ολοκληρώνεται με τα πολύχρωμα vintage αυτοκίνητα, τα κίτρινα Cocos – τρίκυκλα ταξί – τις ιππήλατες άμαξες και τα ποδήλατα με το αυτοσχέδιο διθέσιο κάθισμα και την τέντα για όσους θέλουν μια ξεκούραστη βόλτα μέσα στα στενά της πόλης.GROUP PHOTO 2

Με τελικό προορισμό το Varadero και τις στολισμένες με κοχύλια λευκές παραλίες της χερσονήσου που κυριολεκτικά άφησε άφωνο τον Χριστόφορο Κολόμβο, το 8ήμερο ταξίδι έκλεισε με το επίσημο δείπνο και πολύ χορό στους κήπους της βίλας Χanadu, χτισμένης το 1930 από τον γαλλικής καταγωγής Αμερικανό επιχειρηματία Dupont. Kαι όπως γράφουν οι περισσότεροι τοίχοι της Κούβας «hasta la victoria siempre», πάντα μέχρι την επόμενη νίκη, με έπαθλο άλλο ένα μοναδικό ταξίδι με προορισμό την Νέα Υόρκη και το Σικάγο. Καλή επιτυχία σε όλους!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *