Skip to content

ΕΙΑΣ: Επανάληψη του σεμιναρίου για τα Διεθνή Χρηματοοικονομικά Πρότυπα

Το ΕΙΑΣ, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς και μετά το μεγάλο ενδιαφέρον και τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβε η για πρώτη φορά υλοποίηση αυτού του προγράμματος το 2015 σε συνεργασία με την Deloitte (εταιρία που διαθέτει διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία ανήκοντας σε ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια δίκτυα ελεγκτικών εταιριών), επαναλαμβάνει το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (ΔΠΧΑ/ΔΛΠ/IFRS) με έμφαση στη λειτουργία των ασφαλιστικών επιχειρήσεων. Το διάρκειας 44 ωρών (σε 6 εβδομάδες) πρόγραμμα ξεκινά την Δευτέρα 23 Μαΐου 2016.

 Σκοπός & οφέλη προγράμματος

Ο σκοπός του προγράμματος είναι να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες τις βασικές αρχές των σημαντικότερων και απαραίτητων για τη σύνταξη οικονομικών καταστάσεων ασφαλιστικών εταιριών ΔΠΧΑ και ΔΛΠ, καθώς και να μπορούν να τα εφαρμόζουν στην πράξη. Έμφαση θα δοθεί στην ανάλυση και ερμηνεία των ΔΠΧΑ/ΔΛΠ, που άπτονται άμεσα της σύνταξης των οικονομικών καταστάσεων ασφαλιστικών εταιριών.

 Το πρόγραμμα απευθύνεται

σε στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων που επιθυμούν να λάβουν βασικές γνώσεις ανάλυσης και ερμηνείας συγκεκριμένων ΔΠΧΑ/ΔΛΠ αναφορικά με τη σύνταξη οικονομικών καταστάσεων ασφαλιστικών εταιριών.

 Έναρξη, Διάρκεια & Ωράριο Μαθημάτων

Το πρόγραμμα διάρκειας 44 εκπαιδευτικών ωρών διδασκαλίας (11 απογεύματα σε 6 εβδομάδες) με διδασκαλία δύο απογεύματα την εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη), και ώρες 16:30 -19:45 θα ξεκινήσει στις 23 Μαΐου 2016 και θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου 2016. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ, Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος.

Κόστος Προγράμματος

Τα συνολικά δίδακτρα του προγράμματος ανέρχονται σε €800 για εργαζόμενους εταιριών. Για πολλαπλές συμμετοχές (άνω των δύο ατόμων) το κόστος μειώνεται σε €750 ανά άτομο.

 Ειδικά για τα φυσικά πρόσωπα, τους ανέργους και τους φοιτητές παρέχεται έκπτωση 12,5% και το κόστος διαμορφώνεται σε €700, ενώ υπάρχει η δυνατότητα καταβολής του ποσού των διδάκτρων σε δύο δόσεις (α’ δόση: €350 με την κατάθεση της αίτησης συμμετοχής, β’ δόση: €350 μέχρι 9 Ιουνίου 2016) ή σε τρεις άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *