Skip to content

Ενημερωτική εκδήλωση για το κυβερνοέγκλημα στην Εθνική

Ethniki-Asfalistiki_LogoΕνημερωτική εκδήλωση, πραγματοποίησε στο Συνεδριακό της Κέντρο η Εθνική Ασφαλιστική, με κεντρικό ομιλητή τον Υποστράτηγο κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση του προσωπικού της Εταιρίας, η οποία στηρίζει  ένα πολύ μεγάλο τμήμα των εργασιών της στο διαδίκτυο.

Οι εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής, έγιναν γνώστες σημαντικών παραμέτρων που συνιστούν στοιχεία επικινδυνότητας στο διαδίκτυο, διότι η γνώση των κινδύνων αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα πρόληψης.

Στη συνάντηση, το προσωπικό της Εθνικής Ασφαλιστικής ενημερώθηκε για τα μέτρα προστασίας που έχει υιοθετήσει η Εταιρία, ενώ ο κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης αναφέρθηκε εκτενώς και στα θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία των παιδιών που αποτελούν μία από τις πιο ευάλωτες ομάδες χρηστών του διαδικτύου.

Ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και για το παραγωγικό δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής ενώ, παράλληλα, όλοι οι ασφαλισμένοι της Εταιρίας θα λάβουν σύντομα ενημερωτικό έντυπο με χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια των ίδιων και των οικογενειών τους.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *