Skip to content

Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ – Τιμητική διάκριση από τον ΠΣΑΠ

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στην Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), στο πλαίσιο της Γιορτής του Ποδοσφαιριστή που πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Μπενάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Πίστη βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ για το επίπεδο της συνεργασίας και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, τόσο προς τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές όσο και προς τα προστατευόμενα μέλη τους, μέσω των Ομαδικών Ασφαλιστηρίων Κάλυψης Ζωής, Ατυχημάτων και Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης που έχει συνάψει με τη Super League και τη Football League.

Ο Αντιπρόεδρος ΔΣ της εταιρίας και Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου, κύριος Νίκος Χαλκιόπουλος, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η συγκεκριμένη διάκριση έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς καθώς προέρχεται από τους ασφαλισμένους μας, τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Στην Ευρωπαϊκή Πίστη, αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αξία της υγείας κάθε αθλητή, καθώς επί 37 έτη, πρωταρχικός μας στόχος είναι η αφοσίωση και ο σεβασμός σε κάθε ασφαλισμένο μας».

Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ κύριος Διονύσιος Δημόπουλος, επεσήμανε σχετικά : «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εξέφρασε, με μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, την ευαρέσκειά του για το επίπεδο συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Πίστη. Θεωρούμε ότι υπάρχουν, πάντα, περιθώρια βελτίωσης ώστε να κάνουμε ακόμα καλύτερες στη συνέχεια τις συνθήκες εργασίας για τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Συγχαίρουμε την Ευρωπαϊκή Πίστη για το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο και προσβλέπουμε σε ενδυνάμωση της συνεργασίας μας».

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *