Skip to content

Ημερίδα του Insurance Forum στην Καβάλα

Με μεγάλη επιτυχία  διεξήχθη η 8η ημερίδα του Insuranceforum.gr και της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Την ημερίδα παρακολούθησαν περισσότεροι από 80 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από την Καβάλα και τους γύρω Νομούς οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σε θέματα σχετικά με την διαμεσολάβηση, όπως για την επικοινωνία, την σύγχρονη ηλεκτρονική υποστήριξη των εργασιών, την φορολογική ενημέρωση αλλά και να προβληματισθούν όσον αφορά το μέλλον των εργασιών τους μέσα από τις παρουσιάσεις των εξειδικευμένων εισηγητών του insuranceforum.gr.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Καβάλας ο κος Άγγελος Τσατσούλης χαιρέτησε την εκδήλωση αλλά και την προσπάθεια του Σωματείου, μέσα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, να προσδώσει ακόμα περισσότερο επαγγελματισμό και εξειδίκευση, διακηρύσσοντας βέβαια με τη σειρά του και την υποστήριξη του Επιμελητηρίου στα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Ε.Α.Δ. ΚΑΒΑΛΑΣ κος Ιωάννης Χάϊδος αναφέρθηκε στους σκοπούς της Ένωσης, μεταξύ των οποίων είναι και η επιμόρφωση των μελών και η σωστή ενημέρωση, ώστε να ενισχύεται η παρουσία του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή ακόμα περισσότερο. Ανέφερε επίσης ότι η Ένωση έχει σκοπό να αντιμετωπίσει σθεναρά τις όποιες “στρεβλώσεις” στην ύπαρξη των μη πιστοποιημένων διαμεσολαβητών αλλά και την αθέμιτη πρακτική των Τραπεζικών Ιδρυμάτων στο bancassurance και ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν πρωτοβουλίες που θα συζητηθούν.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας και μέσα από τις εταιρικές ομιλίες των χορηγών της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το εταιρικό προφίλ των εταιρειών, αλλά και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν. Ο κ. Περικλής Καραμυτιλιός (Account Manager της Saint Gobain Autover Hellas) αναφέρθηκε στα εντυπωσιακά μεγέθη της μητρικής εταιρείας κατασκευής κρυστάλλων, τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά και τόνισε ιδιαίτερα την σημασία που δίδει η GLASSDRIVE στην ασφάλεια, κατά την επισκευή και την αντικατάσταση των κρυστάλλων.

Ο κ. Παντελής Τελιορίδης (Επιθεωρητής Πωλήσεων της INTERLIFE Ασφαλιστικής) αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που απολαμβάνει ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, συνεργάτης της εταιρείας καθώς και στα σημεία που διαφοροποιείται η εταιρεία όσον αφορά την εξυπηρέτηση του συνεργάτη.

Η κα Έφη Κοσσυβάκη (Agency Manager της AIG Ελλάδος) μίλησε για την πολιτική της AIG όσον αφορά την εξυπηρέτηση του πελάτη και του συνεργάτη, αναφέρθηκε στα καινοτόμα και μοναδικά ασφαλιστικά προϊόντα που αναπτύσσει και διαθέτει η εταιρεία, αλλά και στο γενικότερο πλαίσιο συνεργασίας με τους διαμεσολαβητές.

Τέλος, ο κ. Ευθύμιος Τσελέπης (Διευθυντής Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης της ARAG ) αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της Νομικής Προστασίας τόσο για τον πελάτη όσο και για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή και έκανε μία σύντομη αλλά ουσιαστική αναφορά στην πλούσια γκάμα προϊόντων Νομικής Προστασίας που διαθέτει η ARAG.

Μέγα Χορηγοί της Ημερίδας ήταν η GLASSDRIVE, η AIG και η ARAG και Χορηγοί η INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, η OΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και η ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το insuranceworld.gr, το asfalisinet.gr, η εφημερίδα asfalizomai, το insurancedaily.gr, η εφημερίδα πρωινή, το insurance-eea.gr και το Insurancewebinars.gr.

Η ημερίδα διεξήχθη υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Καβάλας και των 2 μεγαλύτερων πανελλαδικών Συλλογικών Φορέων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, του ΣΕΜΑ και της ΕΕΑΕ. Το insuranceforum.gr ετοιμάζει τις επόμενες ημερίδες που θα διεξαχθούν σε διάφορες πόλεις της χώρας, σε συνεργασία με τους τοπικούς Συλλόγους των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και τα Επιμελητήρια. Η επόμενη ημερίδα του insuranceforum.gr θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου στην Πάτρα.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *