Skip to content

Τι θα ψηφίσει η Ασφαλιστική αγορά στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές

Άνευ προηγουμένου ήταν η ανταπόκριση της Ασφαλιστικής αγοράς στην έρευνα του Underwriter.gr με θέμα την ψήφο των επαγγελματιών της Ασφάλισης στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.063 στελέχη του κλάδου, οι απαντήσεις των οποίων παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς διαφοροποιούνται σημαντικά από τον γενικό πληθυσμό της χώρας, και παράλληλα αποτυπώνουν το κλίμα που επικρατεί ως προς τις εκτιμήσεις για την “επόμενη μέρα” στην Ιδιωτική Ασφάλιση.

Τα κυριότερα ευρήματα:

  • Κυβέρνηση συνεργασίας με άξονα την ΝΔ προτιμά η πλειοψηφία των ερωτηθέντων.
  • Την επομένη των εκλογών, με ποσοστό 35% ισοψηφούν αυτοί που πιστεύουν οτι δεν θα υπάρξουν αλλαγές ειδικά για τους Ασφαλιστές και αυτοί που πιστεύουν ότι θα υπάρξουν και θα είναι θετικές.
  • Το 27% των στελεχών της αγοράς πρόκειται να ψηφίσει την ΝΔ στις επόμενες εκλογές. Δεύτερη επιλογή είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει το 20% των απαντήσεων, ενώ οι αναποφάσιστοι, αποτελούν την τρίτη δημοφιλέστερη κατηγορία, με ποσοστό 18%.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

 

chart1 chart2 chart3

Η έρευνα έγινε ηλεκτρονικά, και η συλλογή και διαχείριση των δεδομένων πραγματοποιήθηκε με την ασφάλεια της υπηρεσίας Google Forms®. Όλες οι απαντήσεις έχουν καταγραφεί σε servers της Google και για λόγους διαφάνειας, δημοσιοποιούμε το σύνολο των απαντήσεων και των στατιστικών, όπως παρουσιάζονται απευθείας από τα συστήματα της Google: Δείτε εδώ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *