Skip to content

Η ΑΧΑ 1η στην Ελλάδα για το εργασιακό περιβάλλον της

  • Νικήτρια στο διαγωνισμό Best Workplaces 2016, στην κατηγορία επιχειρήσεων με 250 εργαζόμενους και πάνω

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της ΑΧΑ τα αποτελέσματα του διαγωνισμού «Best Workplaces 2016 Greece» βλέποντας την Εταιρεία τους να τοποθετείται στην κορυφή της Ελλάδας για το εξαιρετικό εργασιακό της περιβάλλον, στην κατηγορία επιχειρήσεων με 250 εργαζομένους και άνω.

«Αισθάνομαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος της ομάδας της ΑΧΑ, αυτής της ομάδας που δουλεύει σκληρά, με συνέπεια και συνέχεια. Η σημερινή σημαντική μας διάκριση είναι αποτέλεσμα της αποστολής μας να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας να ζουν πιο ήσυχα, με περισσότερη ασφάλεια και ξεγνοιασιά, ενώ εμείς αναλαμβάνουμε τους κινδύνους για να μπορούν απρόσκοπτα να προοδεύουν και να αναπτύσσονται. Θέλω να ευχαριστήσω έναν έναν τους αγαπητούς συναδέλφους για την υψηλή καθημερινή δέσμευσή τους που μας οδήγησε σε αυτή τη σπουδαία διάκριση» είπε ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ.

 Από τη δική της πλευρά η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, κα Άννα Μανιάτη, επεσήμανε ότι «Οι άνθρωποί μας βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε ενέργειάς μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όσο πιο χαρούμενοι είναι, τόσο περισσότερα μπορούμε να καταφέρουμε όλοι μαζί. Η στρατηγική μας προσέγγιση επενδύει συνεχώς στο ανθρώπινο δυναμικό μας, με προγράμματα και πρακτικές που εστιάζουν στην ενδυνάμωση της εταιρικής μας κουλτούρας, στην επαγγελματική εξέλιξη, στην αξιοκρατία, στην αναγνώριση, στον ανοικτό διάλογο και στην ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Οι άνθρωποί μας είναι υπερήφανοι για την Εταιρεία μας και το απέδειξαν, κατατάσσοντάς την στην 1η θέση».

ΑΧΑ στην Θεσσαλονίκη
ΑΧΑ στην Θεσσαλονίκη

 «Είμαστε περήφανοι για την Εταιρεία μας και το αποδείξαμε. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο η Διοίκηση της ΑΧΑ υλοποίησε μια σειρά από ενέργειες βοηθώντας μας να νιώθουμε σιγουριά και ασφάλεια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η προσπάθεια όλων αναγνωρίζεται στον βαθμό που της αξίζει. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, γιατί η ΑΧΑ είμαστε εμείς» τόνισε ο κ. Διονύσης Ακτύπης, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της ΑΧΑ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *