Skip to content

Η ΕΑΕΕ συμμετείχε στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΣΔΥ

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, με την ευγενική αργυρή χορηγική υποστήριξη των εταιριών – μελών της Allianz, Εθνική Ασφαλιστικής, Eurolife, Generali, Metlife, Interamerican και Συνεταιριστικής, έλαβε μέρος στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας με τίτλο «Συμπληρωματικότητα και συνέργειες στη φροντίδα υγείας: η υπέρβαση της “κατακερματισμένης” ιατρικής περίθαλψης», που πραγματοποιήθηκε πραγματοποιείται στις 12-14 Δεκεμβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας έχει καθιερωθεί ως το πλέον σημαντικό συνέδριο στο πεδίο των επιστημών και της έρευνας υπηρεσιών υγείας με αξιοσημείωτη επίδραση στις πολιτικές υγείας της χώρας.

Ειδικότερα, η ΕΑΕΕ, εκπροσωπούμενη από τον κ. Ιωάννη Καντώρο, Πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας, συμμετείχε μαζί με εκλεκτούς εκπροσώπους άλλων επιστημονικών φορέων και εταιριών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας, στη Συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας της πρώτης ημέρας του συνεδρίου, με τον τίτλο «Εφαρμογή των Κλινικών Πρωτοκόλλων και Ποιότητα στις Υπηρεσίες Υγείας».

Ο κ. Καντώρος, στην τοποθέτησή του, επισήμανε τη σημασία και αξία της εκτεταμένης και ομοιόμορφης εφαρμογής ιατρικών πρωτοκόλλων σε όλο το φάσμα, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, της περίθαλψης των πολιτών. Υπογράμμισε ότι βρισκόμαστε πλέον στην εποχή που, προς όφελος των πολιτών της χώρας, είναι επιτακτική, περισσότερο από ποτέ, η ανάγκη επαναπροσδιορισμού της σχέσης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα τόσο στο χώρο της ασφάλισης, όσο και της περίθαλψης της υγείας. Κατέληξε τονίζοντας ότι η ιδιωτική ασφάλιση είναι έτοιμη να αναλάβει το ρόλο που της αναλογεί στη νέα αυτή σχέση.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *