Skip to content

Η МеtLife ανανεώνει τη συνεργασία της με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο για 2η συνεχή χρονιά

Για 2η συνεχή, σχολική χρονιά, η MetLife, με τη συνεργασία του MetLife Foundation στηρίζει τις δράσεις του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου. Η συνεργασία ανανεώθηκε μέσα από το πρόγραμμα «Παίζω, Ανακαλύπτω και Αισθάνομαι …στα μουσεία», που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Πρόκειται για ένα δυναμικό εκπαιδευτικό έργο που δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάδειξη των δυνατοτήτων των ατόμων με αναπηρία. Μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνεται στους

συμμετέχοντες η ευκαιρία να εξοικειωθούν και να ανακαλύψουν μουσεία και χώρους πολιτισμού, να έρθουν σε επαφή με τις συλλογές τους, να ασκήσουν και να εξελίξουν τις δεξιότητές τους και παράλληλα να βιώσουν την εμπειρία της συνύπαρξης με άλλες ομάδες παιδιών.

«H συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο είναι για εμάς μία πράξη ευθύνης.»

Μεγάλη η συμμετοχή των εθελοντών της MetLife!

Τα οφέλη υλοποίησης εκπαιδευτικών δράσεων συμπερίληψης είναι σημαντικά για το σύνολο της κοινωνίας, αφενός γιατί δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά με αναπηρία, να συμμετάσχουν ενεργά ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας και αφετέρου γιατί εξοικειώνουν το σύνολο της κοινωνίας με τον σεβασμό προς τη διαφορετικότητα.

Οι άνθρωποι της MetLife συμμετέχουν ενεργά στα προγράμματα, υποστηρίζοντας εθελοντικά την υλοποίησή τους, μετά από συμμετοχή σε ειδική εκπαίδευση από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.

O κ. Σταύρος Μιχαηλίδης, Head of Communication & Marketing της MetLife δήλωσε: «H συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο είναι για εμάς μία πράξη ευθύνης. Η MetLife επιδιώκει ακριβώς αυτό: να είναι ένας χρήσιμος και υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, που αφήνει ένα διαχρονικό κοινωνικό αποτύπωμα.»

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *