Skip to content

Η Anytime της Interamerican στην Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2016»

image001Δυναμικά παρούσα η Anytime, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, στην «Αυτοκίνηση 2016», τη μοναδική έκθεση αυτοκινήτου της χώρας. Από τις 22 Οκτωβρίου έως και τις 30 Οκτωβρίου 2016, η Αnytime συμμετέχει στην Έκθεση-θεσμό για τους φίλους του αυτοκινήτου που πραγματοποιείται στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν στο περίπτερο της Anytime (Περίπτερο 26 / γήπεδο μπάσκετ), τα Προγράμματα ασφάλισης οχημάτων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους και να συναντήσουν το πρωτοπόρο προϊόν που προσφέρει η Anytime: «Buy the Mile», ασφάλιση με το χιλιόμετρο!

Πρόκειται για το νέο τρόπο ασφάλισης που ήρθε και άλλαξε τα δεδομένα για πάντα! Γιατί μέχρι σήμερα, η ασφάλιση αυτοκινήτου γινόταν χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι αποστάσεις και τα χιλιόμετρα που διανύει ένα αυτοκίνητο. Τώρα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αυτό ανατράπηκε. Με το Buy The Mile, ασφάλιση με το χιλιόμετρο, όσοι οδηγούν λιγότερο πληρώνουν λιγότερα ασφάλιστρα και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους κάνουν μέχρι 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο με το αυτοκίνητό τους. Αυτό γίνεται μέσω μιας ειδικής τηλεματικής συσκευής η οποία τοποθετείται στο αυτοκίνητο. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά πως τοποθετείται η συσκευή καθώς και πως λειτουργεί στο αυτοκίνητο!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *