Skip to content

Η AXA χορηγός στο 2ο Mediterranean Yacht Show του Ναυπλίου

axaΗ ΑΧΑ συμμετείχε στο 2ο Mediterranean Yacht Show ως εκθέτης και επίσης ανέλαβε την κάλυψη αστικής ευθύνης της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο από τις 2 έως τις 5 Μαΐου. Η Εταιρεία επέλεξε να υποστηρίξει τη συγκεκριμένη έκθεση, σε ευθυγράμμιση με τη στρατηγική της να ασφαλίζει ταχύπλοα, ιστιοπλοϊκά και θαλαμηγούς, τα οποία καλύπτονται ακόμα και αν είναι υψηλής αξίας.

Το Mediterranean Yacht Show στοχεύει στον θαλάσσιο τουρισμό και απευθύνεται σε yacht brokers του εξωτερικού, οι οποίοι έχουν σκοπό να γνωρίσουν τα πληρώματα των πολυτελών σκαφών και να κλείσουν συμφωνίες, ώστε τα σκάφη να ναυλωθούν από διάσημους επισκέπτες της χώρας κι ανθρώπους με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Η φετινή έκθεση πολυτελών σκαφών έφερε στο λιμάνι του Ναυπλίου περισσότερα σκάφη από την περσινή διοργάνωση, πολλαπλάσιους ταξιδιωτικούς πράκτορες και πάρα πολλούς επισκέπτες στην πόλη.

Η αγορά σκαφών για επαγγελματική χρήση ή αναψυχή είναι διαδεδομένη στην Ελλάδα. Η ΑΧΑ επενδύοντας στην παγκόσμια τεχνογνωσία της καλύπτει συνολικά τις ανάγκες που των πελατών, προστατεύοντάς τους κάθε στιγμή, ώστε να αξιοποιούν το σκάφος τους χωρίς έγνοιες.

Σχετικά με την αστική ευθύνη του ιδιοκτήτη, κατόχου ή και χειριστή του σκάφους, καλύπτει σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές και θαλάσσια ρύπανση που μπορεί να προκληθούν από ατύχημα. Πέρα από την αστική ευθύνη, η ολοκληρωμένη κάλυψη σκάφους από την ΑΧΑ προβλέπει καλύψεις για πολλές περιπτώσεις όπως: πυρκαγιά, κλοπή, κακόβουλες ενέργειες, ανέλκυση/καθέλκυση και μια σειρά από άλλες καταστάσεις. Για τους πελάτες που μπορεί να επιθυμούν ακόμα μεγαλύτερη προστασία, η ΑΧΑ παρέχει καλύψεις για χερσαία μεταφορά του σκάφους, μηχανικές βλάβες, αστική ευθύνη για σκιέρ και άλλες παροχές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλιση σκαφών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από τον ιστότοπο της ΑΧΑ http://www.axa.gr/el/all-products/yacht-insurance και από το δίκτυο συνεργατών της Εταιρείας.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *