Skip to content

Η Cromar υποψήφια για το βραβείο “Best Coverholder Innovation Award” της αγοράς των Lloyd’s

H αγορά των Lloyd’s, μια αγορά με πάνω από 330 χρόνια ιστορία, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα βραβεία καινοτομίας “Lloyd’s Market Innovation Awards” τα οποία επιβραβεύουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που δημιουργούνται από μέλη της αγοράς (Συνδικάτα, Coverholders, Μanaging agents), βοηθούν την ανάπτυξή της και προσφέρουν ποιοτικές λύσεις στους ασφαλισμένους της.

Στην φετινή διοργάνωση για πρώτη φορά θεσπίστηκε το βραβείο καινοτομίας για τον καλύτερο ανταποκριτή “Best Coverholder Innovation Award”. To βραβείο αφορά 2.500 ανταποκριτές της αγοράς παγκοσμίως.

Στους προτεινόμενους για βράβευση ανταποκριτές στον διαγωνισμό αυτό συμμετέχει η CROMAR με το www.cyberinsurancegreece.com την πρώτη αγορά παροχής ασφαλιστικών λύσεων στην Ελλάδα για κινδύνους απώλειας προσωπικών δεδομένων και κυβερνοεπιθέσεων (data privacy & cyber risks) για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Read more: http://www.cyberinsurancegreece.com/

H διάκριση αυτή έρχεται να επιβραβεύσει την στρατηγική της Cromar για την παροχή καινοτόμων ασφαλιστικών λύσεων σε συγκεκριμένες αγορές.

cromar

Για την αναλυτική λίστα των υποψηφιοτήτων ανά κατηγορία για τα βραβεία και τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης κάντε κλικ εδώ.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα γίνει στις 26/10/2016.

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *