Skip to content

Η Interasco καλωσορίζει τη Digital εποχή & τα Social Media

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς η Interasco Α.Ε.Γ.Α. εισέρχεται δυναμικά στον κόσμο των Social Media τα οποία αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Οι στατιστικές λένε ότι 72% των χρηστών του Internet χρησιμοποιούν πλέον ενεργά τα Social Μedia και οι πελάτες μας βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα μέσα σε αυτό το ποσοστό. Επιπλέον, πάνω από 60% των χρηστών δήλωσαν ότι είναι πιο πιθανό να αγοράσουν από μία εταιρεία που ακολουθούν σε κάποιο social networking website, ενώ το 85% αυτών δήλωσαν ότι τα κοινωνικά δίκτυα τους βοήθησαν να επιλέξουν τι θα αγοράσουν.

Η Interasco υιοθετώντας την κατάλληλη στρατηγική, βάσει της οποίας σχεδίασε και δημοσίευσε περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μαζί με τους συνεργάτες της, έναν μοναδικό «χαρακτήρα» για το brand της εταιρείας, με τον οποίο οι δυνητικοί και υπάρχοντες πελάτες μπορούν να ταυτιστούν μαζί της και να την προτιμήσουν.

O Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κάρολος Σαϊας, τόνισε ότι: «ο κόσμος των Social Media απαιτεί προσεκτική και μελετημένη παρακολούθηση όπως και σωστή ανταπόκριση σε σχόλια που μας αφορούν, θετικά και αρνητικά, μια και μπορεί να δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις με ιδιαίτερα επικερδή αποτελέσματα για την εταιρεία. Στόχος μας είναι να χτίσουμε σχέση ουσιαστική, αμφίδρομη και εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους μας!»

Η Interasco διαθέτει πλέον επίσημους λογαριασμούς σε:

Facebook – https://www.facebook.com/interasco.gr/
Twitter – https://twitter.com/interascogr
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/interasco

H εταιρεία μας, καλεί λοιπόν όλους τους συνεργάτες –πελάτες και φίλους- να μεγαλώσουν την οικογένεια μας στα social media και να την καταστήσουν όσο πιο δραστήρια γίνεται!

Δείχνοντας, με όποιον τρόπο είναι διατεθειμένος ο καθένας (like, share, comment ) το ενδιαφέρον του, ο κόσμος του διαδικτύου θα γνωρίσει καλύτερα την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, αλλά και το κλίμα αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης που κυριαρχεί σε αυτή.

Σε κάθε σας δραστηριότητα λοιπόν μην ξεχνάτε και το hashtag μας #interascoteam.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *