Skip to content

Η SENATUS στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας

LogoΜε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015 στα Τρίκαλα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας το οποίο διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Ποδηλασίας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με τη συμμετοχή της SENATUS (www.senatus.gr) ως χορηγός της ομάδας ATLAS, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από το σύνολο του ποδηλατικού κόσμου.

Περισσότεροι από 250 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν σε διαδρομές της ευρύτερης περιοχής των Τρικάλων από την Παρασκευή 10 έως και την Κυριακή 12 Ιουλίου. Η SENATUS και οι κατά τόπους Αντιπρόσωποι, ακόμα και σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες έχουν δυναμική παρουσία και στηρίζουν έμπρακτα κάθε αξιόλογη προσπάθεια ανάδειξης του «νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ» στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Σε δηλώσεις του ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Διονύσιος Λιατσής εξέφρασε τα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχαριστίες για την άρτια φιλοξενία της διοργάνωσης, απηχώντας παράλληλα και τα συναισθήματα των ομάδων που συμμετείχαν σε αυτές. Απένειμε Τιμητικές Πλακέτες στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και στον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού κ. Ευθύμιο Ρεντζιά, για την προσφορά και την πολύτιμη συμβολή τους στη διοργάνωση του.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας, η φιλοσοφία της SENATUS είναι η πλήρης και αποτελεσματική κάλυψη της αγοράς σε συνδυασμό με την τήρηση των κανόνων και αξιών που διέπουν το Franchise. H SENATUS πρωτοπόρος στην Ελλάδα και πολυβραβευμένη στον χώρο που η ίδια δημιούργησε, έχει αναπτύξει ολοκληρωμένη τεχνογνωσία με απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε ένα κλάδο όπου δραστηριοποιείται (Ασφαλίσεις, Ακίνητα, Τραπεζικά, Φωτοβολταικά, Επιδοτήσεις, Χρονομισθώσεις, Μελέτες κλπ). Σας προσφέρει την μοναδική επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας και σας εφοδιάζει με τα εχέγγυα της επιτυχίας, που μόνον αυτή έχει τις ικανότητες και τις δυνατότητες να σας διασφαλίσει.

Έχει αποδείξει πως και μέσα στην οικονομική κρίση παρέχει σε κάθε Συνεργάτη, υποψήφιο ή ενεργό, μία πληθώρα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που καθιστούν την επένδυση στο όνομα SENATUS® όχι μόνο risk-free, αλλά και ύψιστης κερδοφορίας, με γρήγορη απόσβεση της αρχικής επένδυσης.

Δείτε φωτογραφίες:

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *