Skip to content

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Διεύθυνση του Τάσου Παυλίδη

  • Ισχυρά αποτελέσματα για μία ακόμα χρονιά

H Διεύθυνση της ΑΧΑ με Διευθυντή τον Τάσο Παυλίδη πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στην πόλη της Δράμας. Σε αυτή συμμετείχαν όλοι οι συνεργάτες της Διεύθυνσης, από τα γραφεία της Δράμας, της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, των Σερρών της Ξάνθης και των Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση άνοιξε με απολογισμό του παραγωγικού έτους από τον Επιθεωρητή Πωλήσεων Αποκλειστικού Δικτύου Στάθη Γκίτικα. Ο κ. Γκίτικας ανέφερε πως η Διεύθυνση κατατάχθηκε πρώτη ανάμεσα στις Διευθύνσεις της Εταιρείας πετυχαίνοντας αύξηση της παραγωγής στη διάρκεια μιας ιδιαίτερα απαιτητικής χρονιάς.

Ο Τάσος Παυλίδης πήρε ακολούθως τον λόγο και συγχάρηκε τους συνεργάτες του για τις επιδόσεις τους. Παράλληλα επεσήμανε την ανάγκη για συνεχή προσπάθεια τόσο σε επίπεδο υποστήριξης πελατών όσο και στην ανάπτυξη των χαρτοφυλακίων ενώ τόνισε ότι η προσέλκυση νέων Συνεργατών που προωθείται συνολικά από την ΑΧΑ, πρόκειται να συμβάλει στην επίτευξη των υψηλών παραγωγικών στόχων του 2017.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ, Ερρίκος Μοάτσος, αναφέρθηκε στην υποστήριξη της Εταιρείας προς το Αποκλειστικό Δίκτυο Συνεργατών επισημαίνοντας τις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Επιπλέον έκανε λόγο για τα νέα βελτιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες της ΑΧΑ, ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του με τα οικονομικά αποτελέσματα της ΑΧΑ συνολικά, για το 2016.

Από πλευράς του ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Νίκος Σακελλαρίου, έδωσε το στίγμα της αγοράς για το 2016, ανέπτυξε τους στρατηγικούς άξονες της Εταιρείας για τις πωλήσεις και δήλωσε σίγουρος πως για μία ακόμα χρονιά, οι συνεργάτες θα επιτύχουν τους στόχους τους.

Ο Διευθυντής Λειτουργιών, Λυκούργος Πέτροβας, εστίασε στις σύγχρονες διαδικασίες της νέας γενιάς προϊόντων όπως η δυνατότητα άμεσης αποζημίωσης και άμεσης επισκευής κατοικίας, αναφερόμενος παράλληλα στις καινοτομίες που έρχονται το 2017 και στη νέα πολιτική ευνοϊκής αντιμετώπισης των υφιστάμενων πελατών.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Διευθυντής Αποκλειστικού Δικτύου, Ernesto DiGiorgio, ο οποίος, αφού συνεχάρη τους συνεργάτες της Διεύθυνσης για τα αποτελέσματά τους, έκανε τον απολογισμό των ενεργειών της Διεύθυνσης Πωλήσεων του προηγούμενου έτους. Ο κ. Di Giorgio τόνισε πως έχει δομηθεί ένα ισχυρό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Συνεργατών και ανέλυσε το πλάνο ανάπτυξης του Δικτύου για το 2017 σε επίπεδο προσέλκυσης νέων συνεργατών και επίτευξης παραγωγικών στόχων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμούς απηύθυναν οι κ.κ. Παναγιώτης Ταρσινός (Διευθυντής Κλάδου Ζωής και Υγείας), Αλέξανδρος Γούναρης (Διευθυντής Υποκαταστήματος Β. Ελλάδας) καθώς και οι επικεφαλής των ομάδων της Διεύθυνσης κ.κ. Σταύρος Κόσσου, Ελένη Τσίτρα, Δέσποινα Αλμπανίδου και Χρήστος Μοναστηρίδης.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *