Skip to content

Λίγα λόγια για τον Φιλ Ρίτσαρντς και την παρέα του

Ποια είναι η North Star

H North Star είναι από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες ασφαλειών στις ΗΠΑ με μικτά ακαθάριστα έσοδα πάνω από 55 εκατ. δολάρια.   Έχει 300 συνεργάτες και διαχειρίζεται περισσότερα από 4 δις δολάρια. Σύμφωνα με την Gama είναι από τις  μεγαλύτερες εταιρείες του είδους στον κόσμο – τα τελευταία 20 χρόνια η North Star βραβεύεται ανελλιπώς από την Gama ως  «Master Firm» ενώ πολλές διακρίσεις έχει λάβει και εκτός αγοράς.

Ποιος είναι ο Εντ Ντοιτσλάντερ

Ο Εντ ήταν  το νεότερο μέλος της GAMA στα 50 χρόνια της ιστορίας της,  όταν, το 2001, κλήθηκε να υπηρετήσει στο Δ.Σ. σε ηλικία μόλις 29 ετών – έξι χρόνια αργότερα διετέλεσε και πρόεδρος του οργανισμού, την περίοδο 2007-2008.  Θεωρείται «γκουρού» στο θέμα της στρατολόγησης και έχει δημοσιεύσει δύο βιβλία και δεκάδες άρθρα για την επιλογή, την κατάρτιση και την ανάπτυξη Χρηματοοικονομικών Συμβούλων. Εδώ και  20 χρόνια συνεργάζεται ως Σύμβουλος σε πολλές μεγάλες ασφαλιστικές. Έχει κάνει σεμινάρια σε δεκάδες χιλιάδες Διευθυντές  εκτός από τις ΗΠΑ στην Κίνα, την Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη, στη Νότια Αμερική και τον Καναδά, ενώ πάρα πολλές φορές έχει μιλήσει σε συνέδρια της Gama, της Limra, του MDRT και της NAIFA (Εθνική Ένωση Ασφαλιστικών και Επενδυτικών Συμβούλων), οργανώσεις από τις οποίες έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία.  Σήμερα είναι ο CEO elect της North Star και διάδοχος του Φιλ Ρίτσαρντς.

Ο γνωστός στην Ελλάδα Φιλ Ρίτσαρντς

Ξεκίνησε την καριέρα του στις ασφάλειες το 1962 και στην North Star είναι από το 1969, δηλαδή περίπου μισό…αιώνα! Είναι ο μόνος στον κόσμο που λαμβάνει το International Management Award της Gama International  κάθε χρόνο, για 42 χρόνια, από τότε δηλαδή που καθιερώθηκε το συγκεκριμένο βραβείο! Το 2007 η Εθνική Ένωση Ασφαλιστικών και Επενδυτικών Συμβούλων του απένειμε το βραβείο «John Newton» που θεωρείται η υψηλότερη τιμή στην αμερικανική ασφαλιστική βιομηχανία. Έχει δεκάδες παρουσίες ως ομιλητής σε διεθνή συνέδρια των MDRT και Gama και έχει εκδώσει τρία βιβλία. Είναι φιλάνθρωπος, με τεράστιο έργο στο ενεργητικό του και  που δεν ξέρουν πολλοί για αυτόν είναι ότι στα νιάτα του υπήρξε και διακεκριμένος σε εθνικό επίπεδο, παλαιστής!

Η Ομάδα των Financial Advisors

Οι Σύμβουλοι που συνόδεψαν τους δύο ηγέτες στο ταξίδι τους (στα πλαίσια εταιρικής κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά) ήταν φυσικά η αφρόκρεμα της North Star, με πολύχρονες πετυχημένες καριέρες – τα βιογραφικά τους, που μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους στην ημερίδα αλλά λόγω χώρου δεν μπορούν να φιλοξενηθούν εδώ, είναι γεμάτα βραβεία, διακρίσεις και επαίνους, ταξίδια για παρουσιάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο (μέσω MDRT και GAMA), εκδόσεις εκπαιδευτικών βιβλίων που μεταφράστηκαν στο εξωτερικό, φιλανθρωπικό έργο, συμμετοχή σε συλλόγους και ιδρύματα.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *