Skip to content

Νέες εταιρείες εντάχθηκαν στην Υπηρεσία Στατιστικής Ασφαλιστικών Εταιριών

Στην Υπηρεσία Στατιστικής Ασφαλιστικών Εταιρειών (ΥΣΑΕ) εντάχθηκαν και συμμετέχουν ενεργά οι εταιρείες Eurostatus Insurance & Qudos Hellas  ύστερα από αίτημα τους προς την ΕΑΕΕ το οποίο και εγκρίθηκε.

Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη προς όφελος τόσο της Eurostatus Insurance & της Qudos Hellas όσο και της ασφαλιστικής αγοράς, καθώς θα υπάρχει αμφίδρομη ενημέρωση για τα ασφαλισμένα οχήματα και άλλα χρήσιμα στοιχεία που συντελούν στην προαγωγή των ασφαλιστικών εργασιών.

Ταυτόχρονα, η αποδοχή του αιτήματος αποτελεί και στοιχείο αναγνώρισης της άμεμπτης δραστηριότητας στην αγορά των δύο εταιρειών, οι οποίες δια μέσω των συνεργατών τους έχουν παρουσιάσει δείγματα υψηλής αξιοπιστίας και συνέπειας.

Εφεξής, συμμετέχοντας ισότιμα με τις άλλες ασφαλιστικές εταιρείες στην καθοριστική αυτή πηγή πληροφόρησης, οι  Eurostatus Insurance & Qudos Hellas έχουν πρόσβαση στην επίσημη εθνική βάση δεδοµένων οδικών ατυχηµάτων της ΥΣΑΕ.

Σημειώνεται ότι οι δύο ασφαλιστικές, δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον κλάδο αυτοκινήτου κατά την τελευταία πενταετία, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων και των συνεργατών τους.

Η διοίκηση των εταιριών χαιρετίζει το γεγονός και επισημαίνει πώς θα συνεχιστούν οι  ενέργειες αναβάθμισης της παρουσίας και της δραστηριότητας τους, με γνώμονα πάντα την παροχή υπηρεσιών με συνέπεια και αξιοπιστία.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *