Skip to content

Νέος, σύγχρονος τρόπος πληρωμής ασφαλίστρων από την Ορίζων Ασφαλιστική

Η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική προχωρά σε μια ακόμη καινοτομία επιτρέποντας πλέον τη δυνατότητα πληρωμής ασφαλίστρων μέσα από το site της!

Προσφέροντας τη δυνατότητα εύκολης και γρήγορης εξόφλησης των συμβολαίων, μέσα από τη σύγχρονη ιστοσελίδα της, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι στις προτεραιότητές της είναι πάντα η ικανοποίηση και η διευκόλυνση του ασφαλισμένου και του συνεργάτη.

Μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον, ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να εξοφλεί άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια το συμβόλαιό του με χρέωση της πιστωτικής ή της χρεωστικής κάρτας του, πληκτρολογώντας τον κωδικό πληρωμής που αναγράφεται στο ειδοποιητήριό του. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής, ο ασφαλισμένος λαμβάνει την απόδειξη πληρωμής και το συμβόλαιό του στo email του.

Ήδη από τις πρώτες μέρες λειτουργίας της, η πλατφόρμα online πληρωμής ασφαλίστρων χρησιμοποιήθηκε από δεκάδες συνεργάτες, γεγονός που αποδεικνύει τη χρησιμότητά της.

Η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, πιστή στο όραμά της όλα τα χρόνια λειτουργίας της, θα συνεχίζει να αναζητά και να προσφέρει τις πλέον πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα σε όσους την επιλέγουν.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *