Skip to content

ΝΝ Hellas: Χορηγεί το Ολυμπιακό Ιδεώδες

Την σημαντικότερη χορηγία της στα 36 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, ανακοίνωσε χθες η NN Hellas 

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Μωράκη

Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας αλλά και ο επίσημος ασφαλιστικός φορέας όλων των αποστολών των Ελλήνων αθλητών μέχρι τους Ολυμπιακούς του 2020, ανακηρύχθηκε χθες η ΝΝ Hellas σε ειδική εκδήλωση στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στην οδό Δ. Βικέλα στο Χαλάνδρι.

Ενέργεια που έχει πολλαπλά οφέλη και για τις δύο πλευρές, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Επιτροπής Σπύρος Καπράλος εκφράζοντας την χαρά του που μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες, όπως χαρακτηριστικά είπε,  θα βρίσκεται από εδώ και μπρος στο πλάι των Ελλήνων αθλητών και θα συμβάλει στην προετοιμασία τους.

Μαριάννα Πολιτοπούλου

Η κ. Πολιτοπούλου εργάστηκε σκληρά για να είναι η ΝΝ ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές της χώρας και το ίδιο σκληρά εργαζόμαστε και εμείς για να κατακτήσει η χώρα μας τις Ολυμπιακές κορυφές, δήλωσε ο Σπύρος Καπράλος, εκφράζοντας την ελπίδα η συγκεκριμένη κίνηση θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και προς άλλες εταιρείες.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή εργάζεται σκληρά για να στηρίξει την Ολυμπιακή νεολαία χωρίς να επιβαρύνει το Ελληνικό Δημόσιο, τόνισε. Πράγματι, από το 2010 που τα κρατικά κονδύλια για τον αθλητισμό περιορίστηκαν δραματικά λόγω της οικονομικής κρίσης, η Επιτροπή δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια αλλά αναζήτησε πόρους από άλλες πηγές.

“Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για τους Ολυμπιακούς”

Με το πρόγραμμα αυτό η Ολυμπιακή Επιτροπή αναζητά υποστηρικτές για κάθε αθλητή ξεχωριστά, εταιρείες ή οργανισμούς που δέχονται να τον «υιοθετήσουν» και στηρίξουν τον αγώνα και την προετοιμασία του για την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς. Το πρώτο πρόγραμμα με τίτλο «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο δρόμο για το Ρίο» «έφερε» στη χώρα μας 6 μετάλλια και την κατέταξε στην 26η θέση στην σχετική παγκόσμια κατάταξη, αφήνοντας μάλιστα πίσω της,  χώρες – μεγαθήρια μετεράστια παράδοση στον αθλητισμό.

Ευχόμαστε αυτή η διαδικασία να προκαλέσει το ενδιαφέρον και άλλων ώστε να Υιοθετήσουν έναν Αθλητή αυτή τη φορά στο δρόμο για το Τόκυο, κατέληξε ο Σπύρος Καπράλος.

Μαριάννα Πολιτοπούλου, Σπύρος Καπράλος, Βασιλική Μιλλούση

Τη σημασία που έχει για τους αθλητές να ξέρουν, ότι μπορούν να ακολουθήσουν όλα τα βήματα της προετοιμασίας χωρίς σκοτούρες και χωρίς άγχος για το αν υπάρχουν οι οικονομικοί πόροι ή για το πώς θα τους εξασφαλίσουν, εξήγησε στους παρευρισκόμενους και η Ολυμπιονίκης της γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση, Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής:

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι και αισιόδοξοι βλέποντας μια τόσο μεγάλη εταιρεία όπως η ΝΝ Ηellas να γίνεται χρυσός χορηγός. Η πορεία των αθλητών είναι μοναχική, και τα τελευταία χρόνια ακόμη περισσότερο, απ’ όταν η οικονομική κρίση μείωσε τα χρήματα για τον αθλητισμό στη χώρα μας. Τα εμπόδια είναι μεγάλα και είναι ψηλά, άρα η είδηση ότι η ΝΝ στηρίζει την ομάδα οικονομικά και ασφαλιστικά είναι χαρμόσυνο νέο».

Η χορηγία περιλαμβάνει εκτός των αθλητών και όλους τους συνοδούς της Ολυμπιακής Ομάδας, συνολικά περισσότερα από 100 άτομα.

«Ζητάμε και από άλλες μεγάλες εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της ΝΝ και να επενδύσουν στους έλληνες αθλητές και αθλήτριες. Να είναι σίγουροι, ότι τα χρήματά τους θα πιάσουν τόπο» είπε η Βασιλική Μηλιούση και στη συνέχεια ευχαρίστησε την ΝΝ εκ μέρους όλων των αθλητών αλλά και τον Πρόεδρο Σπύρο Καπράλο, που έχει βάλει “σκοπό της ζωής του” να βοηθά τους αθλητές.

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΝ Hellas Μαριάννα Πολιτοπούλου στον σύντομο χαιρετισμό της τόνισε πώς η συγκεκριμένη είναι η σημαντικότερη χορηγία της ΝΝ στα 36 χρόνιας της στην Ελλάδα, μία ενέργεια σύμφωνη με το όραμα και τις αξίες του Ομίλου γενικότερα, ο οποίος στηρίζει ευρύτερα τον αθλητισμό σε Ευρώπη και Ασία.

Το ευ αγωνίζεσθαι, η ευγενική άμιλλα, ο σεβασμός στο συναθλητή, η σκληρή προσπάθεια και η προσήλωση στο στόχο είναι αξίες και ιδανικά του πρωταθλητισμού που ταιριάζουν απόλυτα με τις αξίες και τα ιδανική της ΝΝ, είπε η κ. Πολιτοπούλου, τονίζοντας ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη διαχείριση αλλά και τα ιδεώδη της Ελληνικής Επιτροπής.

Η υπογραφή της χορηγικής συμφωνίας έγινε ενώπιον των παρευρισκόμενων, σε καταιγισμό από φλας και χαμόγελα. Στη συνέχεια ο κ. Καπράλος απένειμε τιμητική πλακέτα στην Μαριάννα Πολιτοπούλου.

Δέσμευση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής είναι τα χρήματα από τις χορηγίες εταιρειών, οργανισμών και ιδιωτών, να κατευθύνονται αποκλειστικά και μόνο στις αθλητικές ομοσπονδίες – μέλη της για την Ολυμπιακή προετοιμασία των αθλητών – αυτό άλλωστε πηγάζει και από την ιδιότητά της ως ΝΠΔΔ (Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου).
Η προετοιμασία απαιτεί συχνά ταξίδια στο εξωτερικό, συμμετοχή σε διάφορους αγώνες αλλά και προπονήσεις υπο διαφορετικές συνθήκες.

Οι χορηγίες είναι διαφορετικές από το πρόγραμμα Υιοθετήστε έναν Αθλητή στα πλαίσια του οποίου υπάρχει απευθείας επαφή μεταξύ χορηγού και αθλητή.

Αυτή την περίοδο, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί χορηγία και για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όλων των αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, για αυτό μάλιστα στην αίθουσα ήταν παρόντες και οι Πρόεδροι δύο μεγάλων ελληνικών ιατρικών ομίλων.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν τα μέλη της ΕΟΕ, πλήθος δημοσιογράφων, πάρα πολλοί αθλητές, σύσσωμη η Διοίκηση της ΝΝ Hellas και σημαντικοί συνεργάτες της, αλλά και ο brand ambassador της εταιρείας ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.

Μαριάννα Πολιτοπούλου, Σπύρος Καπράλος
Γιάννης Στάνκογλου, Μαριάννα Πολιτοπούλου

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *