Skip to content

ΝΝ Hellas: Mία νέα online καμπάνια για το NN Direct Health.

Με πέντε interactive YouTube videos που αναδεικνύουν την πληθώρα των πραγμάτων που μπορούμε να πραγματοποιούμε χρησιμοποιώντας τα χέρια μας, η NN Hellas δημιουργεί μια πρωτότυπη διαδικτυακή καμπάνια με στόχο να επικοινωνήσει στο ευρύ κοινό ότι είναι στο «χέρι» μας να φροντίσουμε τον εαυτό μας και την οικογένεια μας, επιλέγοντας το NN Direct Health.

Η καμπάνια αποτελείται από videos με πέντε διαφορετικά θέματα, τα οποία αποτυπώνουν με χιουμοριστικό ύφος την ευκολία με την οποία μπορεί ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει το NN Direct Health. Ακολουθώντας το link μετά τα videos, o χρήστης μεταφέρεται στην ιστοσελίδα www.nndirect.gr και μέσα από 6 απλά βήματα μπορεί να αποκτήσει το ΝΝ Direct Health με άμεση έκδοση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου ηλεκτρονικά.

Το NN Direct Health είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, το οποίο συνδυάζει νοσοκομειακή κάλυψη και υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας και πρόληψης για όλη την οικογένεια. Το πρόγραμμα προσφέρει, μεταξύ άλλων, κάλυψη σε ένα δίκτυο 40 συμβεβλημένων ιδιωτικών νοσοκομείων στην Ελλάδα, δωρεάν εξετάσεις αξίας έως και 300€ στα διαγνωστικά κέντρα της Βιοϊατρικής, ιατρικές επισκέψεις με μόλις 10€, δωρεάν check up καθώς και άμεση μεταφορά σε περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης. Το ΝΝ Direct Health διατίθεται από την ΝΝ Hellas αποκλειστικά online ή τηλεφωνικώς.

Η διαδικτυακή καμπάνια της NN Hellas θα βρίσκεται «στον αέρα» σε μεγάλα online Μέσα Ενημέρωσης. Παράλληλα, τα 5 interactive YouTube videos βρίσκονται στη διάθεση του κοινού, στο κανάλι της NN Hellas στο YouTube.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *