Skip to content

Ολοκλήρωση σεμιναρίων webinars

Τα webinars εργαλείο εκπαίδευσης και επιμόρφωσης για τον ασφαλιστικό κλάδο

Ένας ακόμη επιτυχημένος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) ολοκληρώθηκε από το insurancewebinars.gr  και το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών.

Οι δύο αυτοί φορείς εδώ και δύο χρόνια δίνουν την δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς να παρακολουθούν εξειδικευμένα αλλά και γενικού ενδιαφέροντος webinars από την οθόνη του υπολογιστή τους με ένα εξαιρετικά χαμηλό κόστος συμμετοχής.

Τα Webinars απευθύνονται σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων, φοιτητές/σπουδαστές ασφαλιστικών σπουδών και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις του πάνω στη θεματολογία που έχει το κάθε σεμινάριο.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στον ασφαλιστικό κλάδο από ειδικούς εισηγητές αλλά και επαγγελματίες που έχουν εμβαθύνει στον κάθε κλάδο ξεχωριστά.

webinars

Η θεματολογία ποικίλη ανάλογα τις ανάγκες που παρουσιάζονται αλλά και τις προτάσεις που γίνονται από συμμετέχοντες στα webinars.

Μερικά από τα webinars που διεξήχθησαν είναι τα παρακάτω:

 

  • Γενική Εργοδοτική και Περιβαλλοντική Ευθύνη
  • Τα Μυστικά του Cross Selling (and Up Selling)
  • Solvency II & Διαμεσολάβηση
  • Νομική Θεώρηση της Ασφάλισης Αυτοκινήτων- Η Ασφαλιστική Απάτη στις Αποζημιώσεις του Κλάδου Αυτοκινήτων
  • Digital Marketing: Μια λύση στο κλασσικό πρόβλημα εξεύρεσης & προσέγγισης υποψήφιων πελατών
  • Ασφαλιστική Σύμβαση
  • Διερεύνηση Αναγκών: Η βάση μιας επιτυχημένης πώλησης
  • Αστική ευθύνη Προϊόντος
  • Πώς θα οργανώσετε το γραφείο σας σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της αγοράς

Για την νέα εκπαιδευτική σαιζόν (Σεπτέμβριος 2016) έχουν προγραμματιστεί νέα webinars με  πλούσια θεματολογία που στόχο έχουν όπως πάντα την συνεχή επιμόρφωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Τα webinars διεξάγονται κάθε Δευτέρα απόγευμα. Το πρόγραμμα και η θεματολογία των webinars αναρτώνται στα site www.eias.gr, www.insurancewebinars.gr και www.insuranceforum.gr

Επίσης συνεχείς ενημερώσεις αλλά και αποσπάσματα των webinars μπορείτε να παρακολουθείτε από την σελίδα του insurancewebinars.gr στο Facebook.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *