Skip to content

Παράταση συμμετοχής στο ΕΙΑΣ Certified Specialist

Το ΕΙΑΣ μετά το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τις εξαιρετικές κριτικέςπου έλαβε η διοργάνωση του 1ου Σεμιναρίου «EIAS CERTIFIED SPECIALIST in REINSURANCE», στο πλαίσιο του κύκλου προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης και ασφαλιστικής εξειδίκευσηςEIAS CERTIFIED SPECIALIST ο οποίος έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς, προκειμένου να προσφέρει στο ανθρώπινο δυναμικό των ασφαλιστικών επιχειρήσεων τεχνικές ασφαλιστικές γνώσεις και εφόδια για την αποτελεσματική άσκηση των εργασιών τους είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την πραγματοποίηση για δεύτερη φορά του προγράμματος«EIAS CERTIFIED SPECIALIST in REINSURANCE», διάρκειας 25 εκπαιδευτικών ωρών.

Ο κύκλος αυτών των προγραμμάτων αποτελείται από ξεχωριστά εκπαιδευτικά σεμινάρια, το κάθε ένα από τα οποία οδηγεί σε πιστοποιήσεις του ΕΙΑΣ επαγγελματικής ασφαλιστικής εξειδίκευσης, κατόπιν εξετάσεων, αντίστοιχες με το αντικείμενο του κάθε σεμιναρίου.

Το σεμινάριο EIAS CERTIFIED SPECIALIST in REINSURANCE  είναι διάρκειας είκοσι πέντε (25) εκπαιδευτικών ωρών, και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

 

·               Δευτέρα 27 Μαρτίου: 16.00 – 20.15

·               Τρίτη 28 Μαρτίου:       09.00 – 15.45

·               Δευτέρα 3 Απριλίου:  16.00 – 20.15

·               Τρίτη 4 Απριλίου:        16.00 – 20.15

Στο τέλος του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις (διάρκειας δύο εκπ.ωρών) για την πιστοποίηση των γνώσεων των εκπαιδευομένων και θα απονεμηθεί Πιστοποιητικό Ασφαλιστικής Εξειδίκευσης.

Εισηγητές του σεμιναρίου είναι ο κ. Νίκος Γουλής, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Εκπαίδευσης επί αντασφαλιστικών θεμάτων και ο κ.Γιάννης Κακαβίτσας, Director Non-Life Treaty της ΕταιρίαςCARPENTER TURNER.

 

 

 

 

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017.

 Κόστος Συμμετοχής στο Σεμινάριο:

·                280€ για τα μέλη του Ε.Ι.Α.Σ. και 310€ για τα μη μέλη.

Για τις Εταιρίες που θα έχουν πολλαπλή συμμετοχή (τρία ή περισσότερα άτομα) σε αυτό το σεμινάριο, το κόστος διαμορφώνεται σε 250€ για τις εταιρίες-μέλη του ΕΙΑΣ και σε 280€ για τις εταιρίες-μη μέλη του ΕΙΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχή

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *