Skip to content

Παραβίαση δεδομένων: νέα αγορά αλλά & νέος κίνδυνος για τη Διαμεσολάβηση

Λαμβάνοντας υπόψη τους νέους κινδύνους που απειλούν την φήμη και την λειτουργία των υπηρεσιών που παρέχει ένας διαμεσολαβητής η CROMAR Coverholder at Lloyd’s, με ηγετική παρουσία στην ασφάλιση Επαγγελματικών Αστικών Ευθυνών δημιούργησε ένα Νέο Πρόγραμμα Ασφάλισης Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Διαμεσολαβούντων, το “Secure PI3”, προσφέροντας επιπλέον καινοτόμες αλλά και ουσιαστικές ασφαλιστικές καλύψεις σε όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Είναι το Μοναδικό Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Διαμεσολαβούντων το οποίο παρέχει και κάλυψη Παραβίασης Ιδιωτικότητας, μετριάζοντας τον κίνδυνο να θιγεί η φήμη του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή από πιθανή παραβίαση ηλεκτρονικών συστημάτων, φυσικών αρχείων και απώλεια προσωπικών δεδομένων πελατών του. Επίσης καλύπτει την ιστοσελίδα του διαμεσολαβητή από κυβερνοεπιθέσεις, και την ευθύνη του λόγω δημοσίευσης περιεχομένου. Το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζεται από το ηγετικό συνδικάτο BEAZLEY των Lloyd’s Λονδίνου, τo οποίo διαθέτει εξαιρετική εμπειρία και είναι παγκοσμίως πρωτοπόρο τόσο στην ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης όσο και στην διαχείριση περιστατικών παραβίασης ιδιωτικότητας.

Η φήμη ενός ασφαλιστικού διαμεσολαβητή είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τρόπο διαχείρισης και προστασίας των δεδομένων των πελατών του.Η λανθασμένη διαχείριση περιστατικών απώλειας δεδομένων μπορεί να καταστρέψει τη φήμη του σε σύντομο χρονικό διάστημα Ας μην ξεχνάμε ότι “Χρειάζονται 20 χρόνια για να δημιουργηθεί η φήμη μιας εταιρίας και μόνο 5 λεπτά για να καταστραφεί” Warren Buffett Η Cromar Insurance Brokers είναι Εξουσιοδοτημένος Ανταποκριτής των LLOYD”S, διαθέτει πολυετή εμπειρία στην δημιουργία εξειδικευμένων ασφαλιστικών προγραμμάτων με την υποστήριξη ηγετικών συνδικάτων των Lloyd’s με τα οποία έχει Εξουσιοδότηση Δέσμευσης (Binding Authority). Παρέχει Υψηλού Επιπέδου υπηρεσίες σε Ευρωπαϊκά πρότυπα.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *