Skip to content

Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης από τον ΕΙΑΣ τον Σεπτέμβριο

Σειρά Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων
ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

Τομέας Β, Θεσμικά Θέματα Ασφαλιστικής Αγοράς

1. Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση & Αιτιάσεις, Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, 10.00 – 17.00

2. Ασφαλιστική Σύμβαση, Κλάδος Αστικής Ευθύνης, Νομιμοποίηση Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, 10.00 – 17.00

Τομέας Γ, Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Επικοινωνίας και Πωλήσεων

3. Τεχνικές Συμβουλευτικών Πωλήσεων ( για την Αναβάθμιση του ρόλου του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή), Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου, 10.00 – 17.00

• Σύγχρονες Τεχνικές Αποτελεσματικής Επικοινωνίας, Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 10.00 – 17.00
• ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η προαναφερόμενη σειρά Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων, εγκεκριμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, διευκολύνει τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, να ολοκληρώσουν εμπρόθεσμα τις υποχρεώσεις συμπλήρωσης των εβδομήντα πέντε (75) ωρών επανεκπαίδευσής τους, εντός χρονικού διαστήματος πέντε (5) ετών, προκειμένου ακολούθως να μπορούν να ανανεώσουν την άδεια άσκησης του επαγγέλματός τους. Συγκεκριμένα, καθένα από τα προαναφερόμενα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, προσθέτει τις ακόλουθες ώρες στη διαδρομή επανεκπαίδευσης του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή:
• Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση & Αιτιάσεις, 8 ώρες
• Ασφαλιστική Σύμβαση, Κλάδος Αστικής Ευθύνης, Νομιμοποίηση Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, 8 ώρες
• Τεχνικές Συμβουλευτικών Πωλήσεων (για την Αναβάθμιση του ρόλου του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή), 8 ώρες
• Σύγχρονες Τεχνικές Αποτελεσματική Επικοινωνία, 7 ώρες

• ΠΟΙΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ
Εισηγήτρια των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων του Τομέως Β είναι η κα Κωνσταντίνα Λόντου, Δικηγόρος, Νομική Σύμβουλος, με εξαιρετική εμπειρία και τεχνογνωσία επί θεμάτων Ασφαλιστικών Θεσμών και Οργάνωσης της Ασφαλιστικής Αγοράς, ως διατελέσασα επί σειρά ετών Γενική Διευθύντρια της Γ. Γ. Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και εκπροσωπήσασα την Ελλάδα ως Εθνικός Εμπειρογνώμονας και Επόπτης Ασφαλίσεων σε διεθνή και κοινοτικά όργανα και φόρα.

Προεγγραφείτε τώρα!
Εάν προεγγραφείτε έως την Παρασκευή 4 Αυγούστου, θα έχετε έκπτωση 30% επί των αναγραφομένων διδάκτρων.

• ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Αιτήσεις Συμμετοχής στα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα γίνονται δεκτές έως και τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017. Τα ανωτέρω Εκπαιδευτικά Σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος).
• ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

• € 50 ανά μεμονωμένη συμμετοχή
• € 35 ανά συμμετοχή, σε περιπτώσεις δήλωσης πολλαπλών συμμετοχών (άνω των τριών) ή συμμετοχή εν ισχύι μελών των Επαγγελματικών Επιμελητηρίων της Χώρας.

Το ΕΙΑΣ παρέχει τη δυνατότητα στους διαμεσολαβητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αλλά αδυνατούν λόγω απόστασης, να παρακολουθήσουν το σεμινάριο στο χώρο τους online  (μέσω διαδικτύου), την ίδια ημέρα και ώρες που πραγματοποιείται το σεμινάριο στην αίθουσα του ΕΙΑΣ, με το ίδιο κόστος. Για το σεμινάριο θα χρειαστούν εξοπλισμό γραμμή ADSL με ταχύτητα ανώτερη των 2 Mbps, μέσω Η/Υ ή άλλης φορητής συσκευής με εξοπλισμό ακουστικών και μικροφώνου & web camera (εφόσον θέλει να συμμετέχει με φωνή για απορίες). Ο υπολογιστής πρέπει να είναι σύγχρονος και να διαθέτει μοντέρνο Internet browser (τελευταίες εκδόσεις Mozilla, Chrome, Edge, Safari) με εγκατεστημένο τον Flash Player. Προτείνεται να συνδεθείτε από δίκτυο που δεν έχει περιορισμούς στην πρόσβαση ιστοσελίδων όπως συνήθως γίνεται σε εταιρικά περιβάλλοντα.

Ενδοεπιχειρησιακή Εκπαίδευση
Σας ενημερώνουμε ότι το ΕΙΑΣ έχει τη δυνατότητα υλοποίησης ενδοεπιχειρησιακά, με ειδική έκπτωση, αυτών των εκπαιδευτικών προγραμμάτων επανεκπαίδευσης για τους συνεργάτες του παραγωγικού δυναμικού κάθε επιχείρησης.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *