Skip to content

Στρατηγική συνεργασία της CNP ΖΩΗΣ με τις MVP Group και FORTIS A.E

Ενδυναμώνοντας τη θέση της στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά, η CNP ΖΩΗΣ ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία της με τις Εταιρίες MVP GROUP και FORTIS A.E. στο χώρο της παροχής πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας.

Καρπός αυτής της συνεργασίας, που ξεκινά με μια αρχική συμφωνία συνεργασίας  πέντε ετών,  είναι το ασφαλιστικό πρόγραμμα Med4all Club, το οποίο περιλαμβάνει μια πλούσια γκάμα παροχών σε ιδιαίτερα προσιτό κόστος.

Η MVP GROUP και η FORTIS Α.Ε. διαθέτουν  τεράστια εμπειρία  στη διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, ενώ η τεχνογνωσία, η εμπειρία και το κύρος της CNP ΖΩΗΣ στο χώρο των ασφαλίσεων και των υπηρεσιών υγείας, αποτελούν αδιαμφισβήτητα στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά εγγυώνται την επιτυχία αυτής της στρατηγικής συνεργασίας με σημαντικό όφελος για τον καταναλωτή, τις συνεργαζόμενες Εταιρίες   και την αγορά  γενικότερα.

med4all-club-1
Στη φωτογραφία εικονίζονται οι κ.κ. Δημ. Σπανός, Γενικός Διευθυντής CNP ΖΩΗΣ, Μάρκος Ροντογιάννης, Πρόεδρος της FORTIS A.E., Δημ. Μαρνέρης, Διευθύνων Σύμβουλος της MVP GROUP και Ιούλιος Κωνσταντίνου, Διευθυντής Πωλήσεων CNP ΖΩΗΣ.

Με βάση τη συμφωνία των συνεργαζόμενων Εταιριών, στόχος σε πρώτη φάση είναι η ασφάλιση   10.000 πελατών στο πρώτο έτος της συνεργασίας με το προϊόν Med4all Club και στη συνέχεια η μεγέθυνση των πωλήσεων, οριζόντια με την αύξηση του αριθμού των ασφαλισμένων  στο πρόγραμμα Med4all Club και παράλληλα με κάθετη αξιοποίηση του πελατολογίου, με την παροχή και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών.

Στρατηγικός στόχος των συνεργαζόμενων Εταιριών είναι η προσέγγιση με πελατοκεντρική φιλοσοφία, η έμφαση στην ποιότητα με ιδιαίτερα προσιτό κόστος, η διαρκής ικανοποίηση του πελάτη, η δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών που θα προσφέρουν ουσιαστικές και οικονομικές λύσεις στους καταναλωτές και φυσικά η συνέπεια και η συνέχεια σε αυτή τη δέσμευση.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *