Skip to content

Συνέδριο LAMP: μια “must” εμπειρία για όσους παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους

To  ετήσιο “Πρόγραμμα Ηγεσίας και Μάνατζμεντ” της GAMA (Leadership and Management Program – LAMP), είναι το μεγαλύτερο γεγονός στην αγορά των ασφαλιστικών υπηρεσιών παγκοσμίως. Περισσότερα από 3000 άτομα από τις μεγαλύτερες εταιρείες  συγκεντρώνονται κάθε χρόνο στο Συνέδριο για να δικτυωθούν με συναδέλφους από όλο τον κόσμο, να μάθουν από τους καλύτερους, να ανταλλάξουν απόψεις, εμπειρίες και τεχνογνωσία – με λίγα λόγια να ανανεωθούν και να εμπνευσθούν για τη χρονιά που έρχεται.

Φέτος το LAMP θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας, από την Κυριακή 13, έως την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2015.

Το τετραήμερο συνέδριο έχει απ’ όλα: εργαστήρια με τίτλο ” Πρόοδος την Εποχή των Αλλαγών” και “Πανεπιστήμιο Στρατολόγησης”, πάρτυ και δεξιώσεις, βραβεύσεις, δείπνα, συναντήσεις διαλόγου με πάνελ και στρογγυλές τράπεζες και φυσικά, ομιλίες και παρουσιάσεις με καλεσμένους ανθρώπους από όλες τις ειδικότητες και όλα τα background.

Τα πρωινά γίνονται συνήθως οι παρουσιάσεις και τα απογεύματα συναντήσεις “στρογγυλής τραπέζης” όπου με την καθοδήγηση του βασικού εισηγητή, οι ομάδες των εταιρειών δουλεύουν σε συνεργασία, πάνω σε αληθινές περιπτώσεις, περιστατικά και προβλήματα, για τα οποία θα πρέπει μέχρι το τέλος της συνάντησης, να έχουν καταλήξει σε μια πρόταση λύσης! Φέτος οι απογευματινές συναντήσεις χωρίζονται σε τρεις μεγάλες ενότητες με τίτλο “Αναπτύσσω τους άλλους” “Αναπτύσσω τον εαυτό μου”, “Αναπτύσσω την επιχείρηση”. Μερικοί ενδεικτικοί τίτλοι από κάθε ενότητα:

  • Χτίζοντας ένα δίκτυο από το μηδέν
  • Πάρτε τον έλεγχο της εξεύρεσης
    Διατηρησιμότητα: Πώς να κάνετε τους Συμβούλους και τους Μάνατζερ να “κολλήσουν”
    Σπρώχνοντας τους Συμβούλους στις κορυφαίες επιδόσεις
    Κοινωνική και ψηφιακή εξεύρεση
    Πώς οι άλλοι εκμεταλλεύονται την αποτελεσματικότητα του μάρκετινγκ

Τα ίδιο διαδραστικά είναι και τα ολοήμερα εργαστήρια τα οποία την φετινή χρονιά είναι όπως είπαμε αφιερωμένα στις εταιρείες και τις αγορές του μέλλοντος αλλά και στην στρατολόγηση.

Στο δεύτερο ειδικά, εισηγητής είναι ένα γνώριμο σε αρκετούς στην Ελλάδα μέλος της Gama, ο Edward G. Deutschlander (πρόσφατα γράψαμε για την επίσκεψή του στη χώρα μας και την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε προς το δίκτυο της International Life). O Ed θεωρείται γκουρού στην στρατολόγηση και στο εργαστήρι που θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας θα εξηγήσει βήμα προς βήμα την διαδικασία στρατολόγησης που έχει δώσει στην εταιρεία του, την North Star, ποσοστό διατηρησιμότητας 4 φορές απάνω από τον μέσο όρο της αγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα δύο εργαστήρια, όλες οι υπόλοιπες δράσεις και τα event δεν διαρκούν περισσότερο από 1.30-2.00 ώρες.

H συμμετοχή ανέρχεται στα 820 ευρώ για τα μέλη της Gama και τo επίσημο ξενοδοχείο της διοργάνωσης, το υπερπολυτελές μεγαθήριο Caesars Palace κοστίζει περίπου στα 200 ευρώ την βραδιά (ειδική τιμή Gama).

Υπενθυμίζεται ότι η Gama στις ΗΠΑ αριθμεί περί τα 4000 μέλη, έμπειρα και υψηλά αμοιβόμενα στελέχη από όλα τα τμήματα της αγοράς: πωλήσεις, μάνατζμεντ, εκπαίδευση, διοίκηση.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η  GAMA Hellas θα έχει σημαντική παρουσία στο LAMP, είτε με την στήριξη των εταιριών είτε με μεμονωμένες συμμετοχές.  Εγγραφές και πληροφορίες: http://events.gamaweb.com/lamp16/

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *